Populära barntapeter

Trendspaning: populära barntapeter 

Det finns få saker som är lika roligt som att köpa barntapeter. Deras roliga och gulliga mönster väcker förmodligen barnet inom oss alla. För att göra ditt val lite enklare, eller åtminstone få kreativiteten att flöda, tänkte vi i denna artikel dela med oss av några populära barntapeter!

 

Tapeter till barnrum – inspiration

Skrikande eller nedtonade färger? Lekfulla mönster eller enkla, geometriska motiv? När det kommer till barntapeter är alternativen många. Det gäller helt enkelt att hitta en tapet som tilltalar dig, ditt barn och er vision. 

Inspireras av dessa populära tapeter och ni kommer upptäcka att såväl fantasin som kreativiteten väcks till liv:

Barntapeter med luftballonger 

Om det är något som vuxit i popularitet under de senaste åren, så är det tapeter med luftballonger. En trend som minst sagt faller oss på Lovelyhome i smaken. Till våra favoriter hör dessa lekfulla varianter från Boråstapeters kollektion Scandinavian Designers Mini:

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Andra populära alternativ är Tapetterminalens kollektion Little World:

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Livliga tapeter med fåglar

Från kollektionen Scandinavian Designers Mini kommer också dessa livliga tapeter med motiv av träd, fåglar, körsbär och fjärilar. Två tapeter som tack vare sina nedtonade färger inte blir ”för mycket”.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Färgglada ekorrar

Från livliga fåglar till färgglada ekorrar. Dessa tapeter gör sig utmärkt i barn- eller lekrummet, läshörnan eller pysselrummet. Välj mellan en ljusare och mörkare variant:

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Anonyma ugglor 

Om ovanstående alternativ blir lite väl mycket, gillar du troligtvis dessa nedtonade tapeter föreställande fåglar och ugglor. Du hittar den i en ljusgrå och rosa nyans. Vackert, lekfullt och nedtonat.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Stilrena harlequin rutor 

Från livliga mönster till mer nedtonade harlequin rutor. Från kollektionen Little World kommer dessa vackra tapeter som är försedda med harlequin rutor i jordnära färger:

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Där har du det – en hel uppsjö av populära barntapeter som garanterat väckt fantasin till liv. Detta är dock bara ett axplock av alla de hundratals barntapeter vi på Lovelyhome tillhandahåller. Utforska vårt stora utbud för att hitta just din favorit!