Leveransinformation

Leveranstid

Normal leveranstid inom Sverige är 1-4 arbetsdagar på färg och tapeter, men kan vara upp till 14 dagar beroende på vara. Normal leveranstid till Finland och Danmark är 2-5 arbetsdagar, men kan vara upp till 14 dagar beroende på vara. Avvikelser kan förekomma. I sådana fall kontaktar vi dig. Lovelyhome.se kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt.

Leveransförsening

Om leveransförsening av någon anledning uppstår kommer vi att kontakta dig. Givetvis kommer vi att göra allt vi kan för att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Du som kund har dock rätt att häva köp vid omfattande leveransförsening. Det kan uppstå situationer som gör det omöjligt för oss att fullfölja en beställning, exempelvis om våra leverantörer inte kan fullfölja sina åtaganden gentemot oss. Lovelyhome.se förbehåller sig rätten att friskriva sig från ersättning till kund vid sådana situationer eller vid leveransförsening orsakade av anlitad speditör.

Frakten

Frakten sker till närmaste utlämningsställe med sms-avisering eller vid större gods/mängd, hem med pall till dig med sms-avisering.

Frakt inom Sverige, Finland och Danmark debiteras med 125 sek på ett varuvärde som understiger 300 sek. Övrigt är det fraktfritt!

I fall godset är skadat så skall detta anmälas till oss omgående. Ta bilder på emballaget, fraktsedeln och på den skadade produkten. En buckla på en burk räknas inte som skada på produkt. En droppande kork räknas inte som fraktskada. Anmälan om dold frakskada skall ske inom 7 dagar, synliga skador på emballage skall ske snarast. Läs mer under reklamation.

Outlösta paket

Om Du av någon anledning inte löser ut ditt paket, får du betala kostnaderna för frakt. Tänk på att liggtiden på Postnord har förkortats till 7 dagar, detta innebär att Postnord skickar tillbaka din order efter 7 dagar. Outlösta paket debiteras en avgift, för närvarande 400 sek per paket. Om leveransen är på pall så får du betala dom verkliga kostnaderna som uppkommer, dessa kostnader avsevärt mycket högre än 400 sek. Avgiften debiteras i efterskott. Vid utebliven betalning vidarebefordras ovillkorligen kraven till inkassoservice. Inga undantag görs.