Leveransinformation

Leveranstid

Normal leveranstid för färg är 1-2 arbetsdagar och 1-4 arbetsdagar för tapeter, men kan vara upp till 14 dagar beroende på vara. Avvikelser kan förekomma, samt så kan storhelger och kampanjer påverka leveranstiden. Lovelyhome.se kan inte hållas ansvarig att leverera slutsåld eller utgången produkt. Eventuell fraktkostnad syns alltid i varukorgen. På köp under 300 kr debiteras en fraktkostnad på 125,00 kr, i övrigt är det fraktfritt inom Sverige.
Normal leveranstid till Finland och Danmark är 2-5 arbetsdagar och en fraktkostnad på 125 sek på ordervärde under 300 kr, i övrigt är det fraktfritt.

Leveransförsening

Om leveransförsening av någon anledning uppstår kommer vi att kontakta dig. Givetvis kommer vi att göra allt vi kan för att leverera din beställning så snabbt som möjligt. Du som kund har dock rätt att häva köp vid omfattande leveransförsening. Det kan uppstå situationer som gör det omöjligt för oss att fullfölja en beställning, exempelvis om våra leverantörer inte kan fullfölja sina åtaganden gentemot oss. Lovelyhome.se förbehåller sig rätten att friskriva sig från ersättning till kund vid sådana situationer eller vid leveransförsening. Viktigt! I sällsynta fall slarvar posten bort brev och paket. Dessa ersätter vi inte.

Frakten

Frakten sker till närmaste utlämningsställe med sms-avisering eller vid större gods/mängd, hem till er med telefon-avisering.

Frakt inom Sverige, Finland och Danmark debiteras med 125 sek på ett varuvärde som understiger 300 sek. Övrigt är det fraktfritt!

I fall ert gods är uppenbart skadat när det kommer till er, skall ni inte ta emot det. Ansvaret ligger hos fraktbolaget att godset skall komma fram helt. Läs mer under reklamation.

Alla våra leveranser skickas Postnord