Filtrera efter

Inomhusfärg

Vad ska du måla?
Väggfärg
    Väggar
 
Golvfärg
   Golv
 
Takfärg
    Tak
 
Måla snickerier
    Snickerier
 
Lady Pure Nature
 
Lasyrer   
Grundfärg
    Grundfärg
 

Färg för alla typer av ytor 

För oss är det viktigt att du ska kunna liva upp hemmets alla ytor, och inte enbart väggar. Vi erbjuder därför ett stort utbud av högkvalitativ inomhusfärg för alla typer av ytor, oavsett om du vill måla väggar, golv, tak, snickerier, möbler eller våtrumsutrymmen, hittar du den rätta färgen hos oss.

Utöver detta tillhandahåller vi en mängd unika färger som såsom kalkfärg, kakelfärg, metallicfärg, magnetfärg samt skoltavelfärg, bara för att nämna några. Ja, hos oss finns det helt enkelt något för alla!

Marknadsledande varumärken 

På Lovelyhome tror vi att kvalitet lönar sig både på kort och lång sikt. Vi vill helt enkelt att du ska få bästa möjliga resultat när du målar om där hemma. Med anledning av detta samarbetar vi uteslutande med marknadsledande varumärken som Jotun, Gjöco, Trestjerner, Osmo, Rust-Oleum och Ronseal.

Som ett resultat av detta hittar du också populära färgserier såsom Lady Pure Color, Lady Wonderwall, Lady Balance, Lady Perfection, Lady Minerals, Lady Supreme Finish, Chalky Finish och många fler.

Inomhusfärg i valfria kulörer 

Vi värdesätter din kreativitet och önskar inget hellre än att du får utlopp för denna. För att du ska kunna låta tankarna vandra fritt ger vi dig därför chansen att välja kulör på din inomhusfärg. Ja, vi kan bryta så gott som samtliga kulörer från de flesta leverantörer! 

Hos oss har du alltså möjlighet att beställa färg i valfri kulör, från hela NCS-skalan. Det enda du behöver göra är att ange tillverkare och kulörnamn i fältet för kulör – resten sköter vi. På de flesta inomhusfärger kan du också välja mellan matt, helmatt eller silkematt finish. Det ger dig tusentals alternativ och möjligheten att hitta en färg som passar just dig och ditt hem.

Osäker på vilken kulör som du ska välja? Lugn, hos oss har du möjlighet att beställa hem provburkar, vilket gör det möjligt att provmåla innan du gör din slutgiltiga beställning. Något som också är att rekommendera, i och med att färgen kan se annorlunda ut i olika rum.