Filtrera efter
Pris
523 kr3.292 kr
VISAR 1-100 (314)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Sandberg Tapeter

Sandberg - Svenska tapeter med historiskt arv

Sandberg är ett svenskt designerföretag som skapar otroligt vackra tapeter i spännande färger och mönster. Det som också gör Sandbergs tapeter så speciella är att de fortfarande målar alla sina original för hand och även sköter tillverkningen själva i Ulricehamn. Även där passerar tapeterna många mänskliga och skickliga händer som garanterar att varje rulle som lämnar fabriken är av högsta kvalitet. Det är trots allt deras kärlek och hängivenhet till det traditionella hantverket som gör allt detta möjligt.

Färger och mönster

Som vi nämnde tidigare så skapar Sandberg tapeter i både spännande färger och mönster. Färgerna är oftast väldigt jordnära och går i toner av grönt, blått och beigt. Bland mönstren återfinns bland annat blommor, träd och fåglar, men även mer klassiska mönster såsom rutor och ränder. Det finns dessutom en mängd olika enfärgade tapeter i vackra färger. 

Sandberg säger själva att en av deras stora inspirationskällor är de svenska landskapen och vår magnifika natur. Något som verkligen märks i både färg och mönster.

Populära kollektioner

Sandbergs tapeter finns i en mängd olika kollektioner och några av de allra populäraste kollektionerna är Villa Dalaröd, Rand, Brunnsnäs och Tradition. Andra kollektioner är bland annat Oas, Skog, Linnea och Götheborg.

Sandbergs miljövänliga tapeter

Inte nog med att de fortfarande sköter mycket arbete för hand och värnar om sitt hantverk, så värnar även Sandberg om miljön. Detta gör dem exempelvis genom att inte använda sig utav miljöfarliga eller allergena ingredienser vid tillverkningen. Tack vare att de endast använder sig av miljövänliga material och tillverkningsmetoder så skapar de tapeter som inte innehåller varken mjukgörare, flourkarboner, PVC och andra plaster. Utöver detta är hela deras färgsystem vattenbaserat.

Köp Sandberg tapeter online hos Lovelyhome.se

Vi på Lovelyhome fullkomligt älskar alla tapeter från Sandberg. Därför har vi valt att erbjuda ett heltäckande sortiment av Sandbergs populära tapeter. Fördelen med att handla dina tapeter online hos Lovelyhome är många, men vi erbjuder bland annat ett brett sortiment, kunnig och hjälpsam personal, fri frakt med 1-4 dagars leveranstid, samt flertalet säkra betalningsalternativ. 

FärgMönster