Filtrera efter
Pris
247 kr788 kr
VISAR 1-100 (163)1 2 Sista 100 per sida

Barntapeter

Barntapeter

Letar du efter en ny tapet till barnrummet? Då har du hamnat helt rätt. På Lovelyhome hittar du ett brett sortiment av barntapeter med lekfulla motiv och vackra färger. Med hjälp av våra tapeter kan du enkelt förvandla barnrummet till en lekfull plats som uppskattas av barnen. 

På Lovelyhome tror vi på hög kvalitet varpå vi endast arbetar med välkända varumärken. I vårt sortiment hittar du bland annat barntapeter från Boråstapeter och Midbec. På så sätt kan du vara säker på att våra tapeter håller en hög kvalitet och följer de senaste trenderna.

På tal om trender. En trend som varit väldigt populär under de senaste åren är barntapeter med luftballongsmotiv. I vårt sortiment hittar du därför tapeter med luftballongsmotiv från populära Boråstapeter. Självklart hittar du dem i olika färger, vilket gör att du enkelt kan hitta en tapet som passar i just ert hem.

Rea på barntapeter

Vem har sagt att snygga tapeter behöver vara dyra? Ifall du letar efter billiga barntapeter så blir du troligtvis glad att vi på en stor del av sortimentet erbjuder rea på tapeter upp till 20%. Kort och gott så kan du fynda vackra tapeter till låga priser.

Fördelarna med att handla dina barntapeter hos oss är många. Bland annat så erbjuder vi säkra betalningslösningar och snabba leveranser inom hela Sverige. Vanligtvis är inte leveranstiden mer än 1-4 arbetsdagar för tapeter.

MönsterFärg