Filtrera efter
Pris
269 kr6.819 kr
VISAR 1-102 (585)1 2 3 ... 6 Sista 100 per sida

Barntapeter

Handla barntapeter online

Hos oss på Lovelyhome hittar du hundratals barntapeter i en mängd olika färger och mönster. Vi erbjuder någonting för alla smaker och stilar, oavsett om du letar efter livliga färgsättningar och mönster eller också mer jordnära och nertonade tapeter.

Med tapeter från Lovelyhome blir det helt enkelt roligt att inreda barnrummet. Och självfallet handlar du till rabatterade priser, med fri frakt vid köp över 300 kronor samt snabba leveranser i hela Sverige! 

Gör som tusentals nöjda kunder och köp dina barntapeter online hos Lovelyhome.

Ett av Sveriges största utbud

Att inreda barnrummet ska vara roligt. Du ska inte känna dig begränsad i dina val, utan kunna hitta något som faller just dig, ditt barn och ert hem i smaken!

Vi har därför samlat de allra bästa produkterna från de allra främsta varumärkena på ett och samma ställe. Som ett resultat av detta kan vi erbjuda dig ett av Sveriges största utbud av barntapeter. 

Stor variation av färger och mönster

Oavsett vilken färg eller vilka mönster du önskar på dina tapeter, hittar du garanterat ett tilltalande alternativ hos oss. Vi erbjuder nämligen ett stort och varierat färg- och mönsterutbud som sträcker sig från sobra, jordnära och eleganta kulörer till mer livliga alternativ i toner av blått, rosa och orange.

Bland våra mönster hittar du allt ifrån djur, moln, luftballonger, traktorer, bilar och andra fordon till Mumintrollen, dinosaurier, prinsessor, båtar, blommor och mycket mer. Utöver detta hittar du också grafiska och enfärgade tapeter.

Något som innebär att du garanterat kan hitta ett tilltalande alternativ till ditt barn, oavsett om du ska tapetsera ett tjej- eller killrum.

Välkända varumärken

Vi samarbetar uteslutande med välkända varumärken som Arthouse, Boråstapeter, Intrade, Midbec, Littlephant, Tapetterminalen, Sandudd och många fler. Något som innebär att du hittar populära kollektioner som Let’s Play, Mumin, Precious, Sweet Dreams, Mini Me, Little Stars, Scandinavian Designers Mini, Little World och Imagine Fun, bara för att nämna några. 

Genom att handla hos oss kan du vara säker på att få en högkvalitativ produkt som är enkel att fästa på väggen, men kanske viktigast av allt – att den förhöjer stämningen i barnrummet!