Tjäralin

Färg, olja och lasyr från Tjäralin

Är du på jakt efter färg till trä- eller putsfasad? Då kan du sluta att leta! Med färg från Tjäralin, eller Tjæralin AS som de egentligen heter på norska, kan du njuta av ett förstklassigt resultat som bevarar fasaden i många år framöver!

Nordiska hus måste tåla ett tufft klimat och detta sätter färgen på prov. Norska Tjäralin är en pålitlig nischleverantör inom färgindustrin och de levererar förträffliga produkter som framförallt är framtagna för trä- och putsfasader. För dem är inte det nordiska klimatet någon match!

De högkvalitativa färgerna bevarar och förnyar husfasad i väldigt många år. Tack vare att man endast använder sig utav de finaste råvarorna vid tillverkning står färgen emot sol, vind och vatten.

Varför välja färg från Tjæralin?

- Hög kvalitet!

- Mycket skyddande torrhalt

- Rätt på! Primer och täckfärg i ett

- Tål frost, kan målas i minusgrader!

Frøya interiörfärg från Tjäralin

Fröya, färg för innomhus av högsta kvalitet för flera användningsområden. I den här serien hittar du garanterat det du behöver när du skall måla om inne. Exklusiv färg som täcker väl och gör renoveringen och förnyandet till ett roligt projekt.

Tak & Vegg - är en slitstark matt vattenburen akrylfärg som kan användas på underlag så som gips och glasfiberväv samt på underlag av puts, betong och spackel. Kan även användas på tidigare målade ytor samt på oljebaserad primer/färg. Tak & Vägg är tvättbar, enkel att applicera med minimal skvätt och har god täck.

Dør & List - är en akrylbaserad, halvblank och vattenburen snickerifärg som kan användas på dörrar, lister, karmar, fönster, möbler och träpaneler. En exklusiv färg med god glans baserad på ny teknik. Färgen flyter ut och täcker väl och är väldigt enkel att applicera.

Vegg & Panel - är en silkesmatt vattenburen akrylfärg som kan användas på underlag så som gips och glasfiberväv samt på underlag av puts, betong och spackel. Kan även användas på tidigare målade ytor samt på oljebaserad primer/färg. Tak & Vägg är tvättbar, enkel att applicera med minimal skvätt och har god täck.