Leverantörer

1905 grundade Waldemar Andrén Borås Tapetfabrik och gjorde det möjligt för fler svenskar att ha fina tapeter i sina hem. Detta var startskottet för Sveriges äldsta och idag det mest kända tapetvarunamnet Boråstapeter. Idag så är Boråstapeter Nordens ledande tapetmärke och redo att erövra världen.


  Tapeter i mängder, Midbec skannar av marknaden och hittar influenser för att ha det senaste inom just tapeter. Midbec har idag vuxit till att bli ett erkänt märke för den som vill ha tapeter med dom senaste mönsterna och av yppersta kvalité. Här finner du tapeter i dom flesta prisklasserna.


Det började med en kärlek till tapeter som utvecklades på vänskapsbanden mellan Frankrike och Sverige. Trots att Decor Maison nu kallar Sverige för hem så är det märkets dubbla arv som skapar dess tidlösa prakt och ger bränsle åt dess passion för inredning. Decor Maison firar livsglädjen – joie de vivre – och välkomnar dig som följer hjärta och själ.


Sandberg är ett svenskt designföretag. Vi brinner för hantverket. Vi tror på miljön, människan och att hemmet är utgångspunkten för välbefinnande. Vi designar och tillverkar tapeter och accessoarer med ett unikt uttryck i vår fabrik i Ulricehamn. Kärleken till hantverket är närvarande i varje steg och är en avgörande del i det vi kallar Svensk Tapetkonst.


Eco Wallpaper är ett svenskt varumärke med ett ungt och trendmedvetet uttryck. Med koll på vad som ligger i luften satsar vi på design som attraherar både brett och smalt på en internationell marknad. Sortimentet täcker in såväl exklusiva flocktapeter som fräcka fototapeter.


TAPETterminalen är Sveriges största tapetdistributör för färg- och tapetfackhandeln. Bolaget startade 1979 och är specialiserat på att leverera rumsorder av tapeter med så snabb service så butiken inte behöver lagerhålla. Genom serviceavtal erbjuds butiken säljmaterial och tjänster som returservice och internetbeställning för att snabbt, enkelt och med låg investering kunna erbjuda sina kunder ett brett sortiment av tapeter.


Duro grundades 1930 och hade målet att tillverka vackra och tåliga tapeter av högsta kvalitet. Visionen utvecklades och idag genomsyras verksamheten av en miljöhänsyn och en tradition av skandinavisk tapetdesign. I flera år har Duros designarbete genomförts i en nära kontakt med etablerade inredningsdesigners i Sverige. Detta har skapat framgångar både nationellt och internationellt och idag syns Duros tapeter på såväl kungliga väggar, sommartorp kända från tv som i svenskarnas hem.


Sandudds är Finlands ledande tapettillverkare. Redan sedan 1885 har vi tillverkar högkvalitativa tapeter i synnerhet den finska och skandinaviska inrednings smaker.


Mimou är ett ungt svenskt lyxvarumärke som grundades 2004 och vår huvudsakliga fokus är high end tapeter och textilier för privata hem såväl som offentlig miljö. Mimous design är en kreativ blandning av skandinavisk enkelhet och kontinental lyx.


Detta blomstrande mönsterföretag fortsätter att expandera och leva upp till sitt motto " Studio Lisa Bengtsson produces unique things with love, happiness and personality".


Jotun är en av dem ledande aktörerna inom färgtillverkning och försäljning av färg i både Europa såsom i hela världen. 2010 hade Jotun en omsättning på 13 452miljoner NOK. Ca 7800 anställda, 38 produktionsanläggningar fördelat på alla kontinenter. Jotun har som mål att alltid ha bästa kvaliteten på sin färg. Jotun tillverkar färg till yrkesmålare, speciella industrier osv.


Tjæralin AS är en nischleverantör inom färgindustrin leverera förstklassiga produkter för att bevara och förnya huset. Tjaeralin använder bara de finaste råvarorna och vi har ett starkt fokus på att utveckla oss för att ligga steget före. Nordiska hus måste tåla mycket! Extrem kyla, regn och starkt solsken, huset måste skyddas väl för att hålla länge. Tjæralin har utvecklat produkter som är avsedda för norska förhållanden och skyddar väl.