Dörr och fönsterfärg för utomhusbruk


Dörr och fönsterfärg utomhus

Är du i färd med att måla dörrar eller fönster utvändigt? Då är det viktigt att du använder dig av en högkvalitativ färg som är särskilt avsedd för ändamålet. Här har vi därför samlat dörr- och fönsterfärg för utomhusbruk. 

Hos oss på Lovelyhome hittar du uteslutande produkter från marknadsledande varumärken som Jotun, Tjäralin och Quick. På så sätt kan du känna dig trygg med att färgerna håller en hög kvalitet och efterlämnar ett förstklassigt resultat.

De flesta av våra dörr- och fönsterfärger är rabatterade. Därutöver kan du alltid förvänta dig snabba leveranser inom hela Sverige.


Oljebaserad fönsterfärg, Tjäralin

Tjäralin Dörr & Fönster är en oljebaserad fönsterfärg med suverän inträngning i virket som kan målas direkt på nytt trä, du slipper att grunda. Fantastisk bra kanttäck!

Jotun Infinity Details för dörrar och fönster

Demidekk Infinity Details med överlägsen glans- och kulörstabilitet. Färg för fönster, dörrar och yttermöbler som är regnsäker redan efter en timme.

Måla ytterdörren blank

Högblank ytterdörr i valfri kulör. Yachting Shipolin från Jotun är en riktigt bra produkt för ändamålet, en färg som är tillverkad för att klara en marin miljö.

Jotun Benar UVR för blanka dörrar i ädelträ

Jotun Benar UVR för vackra blanka dörrar i ädla träslag så som Teak, Ek och Redwood. Benar UVR innehåller UV-filter som ger ett långvarigt skydd.