Färg och tapet rea

Lovelyhome Outlet

Outlet är ursprungligen en butik som är direkt knuten till tillverkningen där man säljer b.la. överskott, prover och udda produkter till ett lägre pris. Våran avdelning är inte direkt knuten en fabriksförsäljning, men här hittar ni överskott, utgående och andra produkter från vårat lager som vi säljer till kraftigt nedsatta priser. Ni kan framför allt hitta tapeter och färg men även andra artiklar som vi behöver bli av med för att få plats med nytt. 

Hoppas ni hittar några fynd!

Outlet, tapeter

Om du letar efter tapeter till kraftigt rabatterade priser har du hamnat helt rätt. På vår outlet hittar du nämligen några av de billigaste tapeterna på nätet. Vi rensar ut vårt lager och säljer vackra produkter till riktiga fyndpriser – tänk på att det endast finns ett begränsat antal! Se även vår tapetrea, där har vi alltid nedsatta priser på olika tapetkollektioner.

Bara för att vi säljer produkter som vi inte längre skall ha på lager, betyder det inte att det är något fel på dem. De håller samma höga kvalitet som vårt övriga sortiment. Bland vårt reasortiment hittar du nämligen tapeter från välkända varumärken som Duro, Lexington och Midbec bland många fler.

Vi erbjuder fri frakt över hela Sverige när du handlar för minst 300 kronor. Vanligtvis skickar vi varorna samma dag som beställningen kommer in, vilket innebär att du har dem hemma inom 1–4 arbetsdagar.

Outlet, färg

På samma sätt som vi rear ut tapeter från välkända varumärken gör vi även detsamma med färg. När det är dags för lagerrensning kan du fynda färg från marknadsledande tillverkare som Jotun, Tjäralin och Gjöco för att bara nämna några. 

Självfallet kan du också räkna med samma snabba leveranser och fri frakt på beställningar över 300 kronor. Skynda fynda på en av Sveriges bästa färg- och tapetreor!