Färg och tapet rea

Lovelyhome Outlet

Outlet är ursprungligen en butik som är direkt knuten till tillverkningen där man säljer b.la. överskott, prover och udda produkter till ett lägre pris. Våran avdelning är inte direkt knuten en fabriksförsäljning, men här hittar ni överskott, utgående och andra produkter från vårat lager som vi säljer till kraftigt nedsatta priser. Ni kan framför allt hitta tapeter och färg men även andra artiklar som vi behöver bli av med för att få plats med nytt. 

Hoppas ni hittar några fynd!

Tapetrea – Brett sortiment & bra priser

Har du sökt efter tapet rea? Då har du kommit helt rätt. Här hittar du nämligen några av de billigaste tapeterna på nätet. 

Tapeter fynd

På Lovelyhomes tapetrea rensar vi ut vårt lager och säljer vackra tapeter till riktiga fyndpriser. Tänk också på att det endast finns ett begränsat antal av samtliga tapeter, och de går snabbt åt.

Bara för att vi säljer tapeter som vi inte längre skall ha på lager, så betyder det inte att det är något fel på dem. Dessa tapeter håller lika hög kvalitet som vårt övriga tapetsortiment. Bland vår tapetrea hittar du bland annat tapeter från välkända och populära varumärken som Decorama och Kids @Home bland många fler.

När du väljer att handla dina tapeter hos oss på Lovelyhome så kan du få dem levererade inom hela Sverige. Vanligtvis är inte leveranstiden mer än 1-4 arbetsdagar. 

FärgMönsterLeverantör