Blogg - Tips & inspiration om färg och tapeter

Redo Ytskydd

Redo Ytskydd - Skydd för alla ytor

Effektivt skydd, medför en varaktig silvergrå yta på trall genom kiselbehandling. Motverkar påväxt av alger, lav och mögel. Så här lyckas du behandlingen av din altan med Ytskydd.

...


Behandla trall med kisel – så gör du

Det finns många olika metoder som du kan använda för att hålla altanen i fint skick. En av metoderna som vuxit sig populärt under de senaste åren är kiselbehandling. Här berättar vi mer om varför det är fördelaktigt att behandla trallen med kisel samt hur du går tillväga för att lyckas med detta i praktiken!

...


Lansering av nya Demidekk produkter 2024

Två Demidekk nyheter från Jotun

Demidekk Cleantech och Demidekk Perfomance, två nya produkter lanseras säsongen 2024. Samtidigt så får vi ta farväl av två trotjänare, Demidekk Classic och Demidekk Ultimate. Läs mer här.

...


Behandla altan med såpa – så gör du

Att behandla altanen med såpa är både miljövänligt och effektivt. Ett måste för att hålla trallen i gott skick år efter år. Men hur gör man egentligen för att behandla sin altan med såpa? Det tänkte vi reda ut i denna artikel!

...


Behandla altan med terrasslasyr - så gör du

Hur lyckas du med lasering av en altan eller terrass, vad behöver du att tänka på. Här har du anvisningar för både tidigare behandlade altangolv och ifall du har ett nylagt golv.

...


Olja in gamla trämöbler – så gör du

Har du ärvt eller köpt gamla trämöbler som är i behov av lite kärlek? Då har du hamnat helt rätt. Här tänkte vi nämligen berätta mer om hur du gåt tillväga för att olja in gamla trämöbler på bästa tänkbara sätt.

...


Nya LADY Balance

LADY Balance avger inga emissioner och har minimal lukt, detta gör att den är säker att måla med av allergiker och gravida. Dessutom så torkar Lady Balance snabbt så att du kan flytta in i rummer redan samma dag.

...Så här målar du trägolv

Glöm inte bort golvet när du skall renovera ett rum. Matcha en valfri kulör och glans på golvet och rummet blir en helt ny miljö att vistas i.

...Så här målar du tak inomhus

När man skall måla om ett rum så är det fördelaktigt att göra det i rätt ordning, uppifrån och ner. Börja med taket. Här har du steg för steg guide hur du målar ditt tak.

...Så här målar du innerväggar

Är det enkelt att lyckas med en ommålning? Ja, det tycker vi och med dessa steg för steg anvisningar om hur du målar om ett rum så bör ditt nästa projekt flyta på fint.

...Så här målar du en innerdörr

Konsten att måla en dörr. Det är lätt hänt att resultatet blir lite halvdant när man inte riktigt vet hur man gör. Men med rätt vägledning, redskap och produkter så fixar en gör det självare detta galant. Se våran steg för steg anvisning här.

...Testvinnaren nu ännu mattare

Lady Supreme Finish finns nu som Pure Matt, med en glansgrad på låga 03. En en tuff och tålig snickerifärg i fyra olika glanser, detta ger dig fler möjligheter att skapa kännslan du är ute efter.

...Sneak peek! Demidekk Infinity Pure Matt

Våren 2023 kommer Jotun att lansera en ny supermatt fasadfärg som även är självrengörande. Naturligtvis så kommer ni att kunna handla den av oss på lovelyhome, så fort vi har den på lager.

...Vad kostar produkter från Demidekk?

Att måla om sitt hus kan vara inspirerande och vill man ha hållbara färger ska man välja Demidekk från Jotun, vilka är deras premiumprodukter. Fördelen med Demidekk är att färgerna finns i flertalet serier för utomhusbruk, till exempel lasyr för terrasser och träfasader. Priserna på färg från Demidekk varierar beroende på storlek på förpackningen (tre respektive 10 liter) samt färgens egenskaper.

...Demidekk Ultimate tilbud

Att måla om huset utvändigt kräver en del av den som gör det. Inte bara när det gäller arbetsinsats och förberedelser, utan också i form av färgval och att kunna veta vilka redskap som är bäst. Tack och lov är det inte så ofta som detta projekt behöver genomföras, med rätt material och redskap kan du se till att resultatet håller riktigt länge. Vi guidar dig genom det mesta du behöver veta inför att måla om huset.

...Demidekk Ultimate fönsterfärg

Demidekk Ultimate är en långvarig färg, speciellt framtagen för fönster och andra träytor som till exempel fasaddetaljer, dörrar, terrassräcken och staket. Detta är en så kallad “ny generation” av fönsterfärg som ger en elegant finish och samtidigt en lång hållbarhet med hög slitstyrka. I den här artikeln kommer vi att gå in på djupet om Demidekk Ultimate och undersöka vad det egentligen är som gjort denna målarfärg till en av branschens ledande fönsterfärger.

...Förnya din fastighets fasad

Känns din fastighet sliten och tråkig, eller har du börjat bli rädd att fukt ska kunna ta sig in för att den tidigare målningen flagnat och spruckit? Att ha ett hem i bra skick är något som känns viktigt för de flesta. Att komma hem efter en lång arbetsdag och mötas av slitna fasader kan göra att du blir ännu tröttare än du redan var, medan det kan ge energi att komma till ett hus målat i just din favoritfärg.

...Måla med Demikdekk fönsterfärg

Ser dina fönster en aning slitna ut så kan det vara hög tid att måla om dem och med Demidekk fönsterfärg kommer färgen hålla länge. Demidekk fönsterfärg är framtagen för att vara mer skonsam för den som målar och även för miljön. Den innehåller inte massor av lösningsmedel som färgerna gjorde förr i tiden.

...Vi tipsar om tapeter med citroner

Vi har tidigare tipsat om tapeter med frukter. Nu tänkte vi fortsätta på den inslagna vägen och fokusera på skapelser som pryds av citroner. Perfekt för dig som vill pryda väggarna med en citrontapet!

...


Vi tipsar om 13 tapeter med stenmotiv

En av de stora fördelarna med tapeter är att det finns så många färger och motiv att välja mellan. Här tänkte vi tipsa om tapeter med stenmotiv. Perfekt för dig som önskar en rustik och levande känsla i hemmet!

...


Så här gör du en egen griffeltavla

En griffeltavla kan användas till mycket. Vare sig man har ett behov av göra kom-ihåg anteckningar eller bara vill sprida glädje och motivation, kan en griffeltavla komma till god användning. Här tänkte vi därför berätta mer om hur du går tillväga för att göra en egen griffeltavla!

...


Skydda golv vid målning – så gör du

När man ska måla väggar och tak inomhus finns det en stor risk att det hamnar färg på golvet. Något som man givetvis vill undvika. Men hur gör man egentligen för att skydda sitt golv vid målning? Här delar vi med oss av våra bästa tips och råd för hur du lyckas med detta!

...


Rengöra rollertråg – så gör du

Om du använder en roller i samband med ett måleriarbete, måste du även använda ett tråg. Ska du däremot måla ytan två eller fler gånger kommer du att behöva rengöra tråget för att bibehålla dess funktion. Men hur lyckas man egentligen med detta? Här berättar vi mer om hur du går tillväga för att rengöra ett rollertråg.

...


Rengöra målarpenslar – så gör du

Vi har tidigare redogjort för hur du väljer rätt pensel till ditt målarprojekt samt hur du gör för att förvara penslarna på rätt sätt. Denna gång tänkte vi berätta mer om hur du går tillväga för att rengöra dina målarpenslar!

...


DIY-tips: måla en egen anslagstavla

En anslagstavla kan vara såväl praktisk som underhållande, beroende på vart och av vem den används. Användningsområdena är minst sagt många och här tänkte vi därför berätta mer om hur du kan skapa din alldeles egna anslagstavla med hjälp av en speciell målarfärg!

...


Att tänka på när du ska förvara roller mellan målningar

De allra flesta färger behöver appliceras mer än en gång. Till detta hör att torktiden oftast är mellan 12–24 timmar, vilket innebär att man inte kan måla flera strykningar på en och samma gång. Så, hur gör man då för att förvara sin roller mellan målningar? Här delar vi med oss av våra bästa tips och råd!

...


Att tänka på när du ska förvara målarfärg

Många som målar får färg över. För att den ska kunna användas vid ett senare tillfälle gäller det däremot att den förvaras på rätt sätt. Men hur lyckas man egentligen med detta? Här tar vi upp en handfull saker som är viktiga att tänka på när du ska förvara målarfärg.

...


19 tips till dig som letar efter en häftig tapet

Är du på jakt efter en häftig tapet att pryda väggarna med? Då har du hamnat helt rätt. Här tänkte vi nämligen tipsa om några coola tapeter som säkerligen ger mer karaktär till ditt hem!

...


Vi tipsar om tapet till tjejrum

Ett barn utvecklas snabbt och innan man vet ordet av vill din dotter byta ut sin nuvarande tapet med blommor på till något snyggare och coolare. Då kan du vända dig till oss på Lovely Home! Vi har ett brett sortiment av olika tapeter i alla möjliga färger och mönster. Beroende på vad din dotter har för intressen har vi den rätta tapeten för just er.

...


Därför ska du välja avtorkningsbar tapet

Att tapetsera om väggarna kan lyfta ett helt rum och skapa en helt ny atmosfär. Det behöver inte heller vara en svår och komplicerad process. Vi på Lovely Home erbjuder en mängd olika tapeter för ett billigt pris. Vi har ett brett utbud som ger kunden möjlighet att välja mellan olika färger, mönster och annorlunda material på tapeten.

...


Inred barnrummet med fotboll på tapet

Är det dags att tapetsera om? Då har du kommit alldeles rätt! Vi på Lovely Home erbjuder snygga, prisvärda och unika tapeter i olika mönster och färger. Vi levererar alltid den högsta kvalitén och är redo att möta våra kunder. Vi erbjuder allt från stilrena enfärgade tapeter till lekfulla och färgsprakande.

...


Tvätta båt innan målning - Så gör du

Att äga en båt kan vara härligt och befriande samtidigt som det kräver en hel del arbete. En båt kommer slitas på grund av solens UV-strålar, vatten och vind. Det är viktigt att underhålla båtens ytskikt och måla den med jämna mellanrum. Detta kommer resultera i att båten håller sig fin under en lång tid framöver.

...


Skapa en modernt resultat med tapet i betongmotiv

Är du intresserad av en tapet i ett betongmotiv? Då har vi på Lovely Home det du söker efter! Vi erbjuder en rad olika tapeter med betongmotiv som kommer tillföra en lyxig, stilren och harmonisk känsla i rummet.

...


Vad kostar det att tapetsera ett rum

Att tapetsera om ett rum kan lyfta hela rummet och rummet kan få en helt ny aura. Det är inte en komplicerad process om man vet hur man ska gå till väga. Det är även ett kostnadseffektivt alternativ. Vi erbjuder tapeter i alla möjliga material och färger.

...


Såhär lackar du din träbåt

Även om vi går mot mörkare tider just nu så närmar sig våren med stormsteg och snart är det dags att börja tänka på sin båt. Många båtägare har möjligtvis redan kommit igång med förberedelserna. Att ta väl hand om sin träbåt är viktigt. I denna text kommer några punkter att tänka på när man ska lacka sin båt inför sommarsäsongen.

...


Måla betongpannor – så gör du

Äger du ett hus med betongpannor är det viktigt att du underhåller dessa. Det är vanligt förekommande att taket glöms bort och inte tas tag i förrän det är försent och börjar läcka och rasar samman.

...


Att tänka på när du målar parkettgolv

Att måla parkettgolv är ett roligt projekt att ta tag i på egen hand. Det finns dock vissa punkter man måste tänka på när detta projekt genomförs. Det är framförallt viktigt att göra ett genomtänkt och noggrant förarbete för att inte gör arbete i onödan. I denna text kommer de viktigaste punkterna att tänka på vid målning av parkettgolv.

...


Att välja tapet till din sons barnrum

Är det dags att tapetsera om i din sons rum? En tapet kan lyfta ett rum och skapa en helt ny atmosfär. Vi på Lovely Home erbjuder ett brett sortiment av tapeter i olika färger och former. Beroende på vad din son gillar för något har vi allt från enfärgade tapeter i vackra nyanser till blommönster och fotbollsmönster.

...


Konsten att måla en putsad murstock

Något som många kanske inte vet är att målning kräver sina förberedelser och även en kunskap om vilket material du ska måla på. Beroende på hur ytan reagerar på färgen behöver du ha en färg som går ihop med materialet. I denna artikel kommer konsten att måla på en putsad murstock presenteras i några enkla steg.

...


Tips när du ska måla takpannor

Äger man ett hus så är det inte bara väggarna som måste målas och förnyas utan taket behöver också tid och kärlek. Pannorna på taket slits med tiden och ytskiktet försvinner. Detta kommer resultera i att hela huset ser gammalt och slitet ut.

...


Tips när du ska måla båten

Äger du en båt vet du att det innefattar en del arbete. Det gäller att underhålla båten så den mår bra hela året om. Att måla en båt är en viktig del och kommer fräscha upp hela båten. Det finns dock vissa grejer man bör tänka på och veta om innan man påbörjar målningen.

...


Tips till dig som letar efter en barntapet med världskarta

Varför inte kombinera nytta med inredning? Är det dags att tapetsera om och du känner att du vill göra något alldeles extra? Då kan vi på Lovely Home erbjuda en tapet med en världskarta som motiv. Detta är ett bra sätt att lära sig om hur vår värld ser ut men samtidigt tillföra något snyggt och stilrent till rummet.

...


Tips till dig som letar efter en barntapet med en enhörning

Att smycka ditt barns rum med något fint och lekfullt är viktigt för barnets utveckling och kreativitet. En tapet kan lyfta ett helt rum och skapa en ny atmosfär som ditt barn kan utforska och växa i. Vi på Lovely Home har ett brett utbud av tapeter i olika färger och mönster. Är ditt barn ett stort fan av sagor och sagofigurer. Då kan vår tapet med enhörningar vara det rätta valet.

...


Konsten att sköta en träbåt

Det är många som kopplar vår och sommar med båtliv och äventyr på havet. För att kunna njuta av dessa äventyr är det dock viktigt att sköta om sin båt. Extra viktigt är det om man äger en träbåt. En båt i trä är extra känslig och behöver mer tid och kärlek. Det krävs att man underhåller båten både på sommaren och inför vintern. I denna artikel kommer vi gå in lite närmare på vad man ska tänka på när det handlar om en träbåt och hur man ska sköta om sin båt.

...


Vi tipsar om 35 mörka mönstrade tapeter

Med en mörk tapet får rummet en mer ombonad och mysig känsla. Det kan därför vara ett utmärkt val i bl.a. sovrummet, om än de gör sig utmärkt i hemmets alla rum. Här tipsar vi om ett trettiotal mörka mönstrade tapeter som förhoppningsvis faller dig i smaken!

...


Vi tipsar om 15 vackra tapeter med båtar

Hos oss på Lovelyhome hittar du ett av nätets största utbud av tapeter. Vi erbjuder tusentals produkter från marknadens mest älskade varumärken, vilket innebär att vi har tapeter i en mängd olika utföranden. Här har vi samlat de som pryds av båtar!

...


Vi tipsar om 15 tapeter med stadsmotiv

Vill du klä dina väggar i tapeter med ett läckert stadsmotiv? Då är denna artikel helt rätt för dig. Här tänkte vi nämligen tipsa om ett tiotal tapeter föreställande städer!

...


Går det att tapetsera på vävtapet? Vi ger dig svaret

Historiskt sett har vävtapeter varit populära. Något som gör att de återfinns i många hem. Idag är vävtapeter däremot inte lika omtyckta och de flesta som köper en bostad med denna typ av tapet vill hellre klä väggarna med vanliga tapeter. Med anledning av detta är det många som undrar ”kan jag tapetsera direkt på en vävtapet?”. Här försöker vi reda ut alla frågetecken.

...


Tips till dig som letar tapeter med frukter

Vill du smycka din vägg med färgglada och härliga frukter? Då kommer du förhoppningsvis att glädjas av denna artikel. Här tänkte vi nämligen tipsa om ett trettiotal tapeter som pryds av frukter!

...


Tips på 15 snygga marmortapeter

En av de många tapettrenderna 2021 är att pryda väggarna med naturliga material. Därför är det inte heller konstigt att allt fler är på jakt efter en marmortapet. Om du är en av dessa kommer du troligtvis att glädjas och inspireras av denna artikel, då vi tänkte tipsa om 15 snygga tapeter med marmormönster!

...


Vilken pensel ska man välja till träolja?

Att välja rätt pensel till sitt arbete är av största vikt för att underlätta appliceringen samt få bästa möjliga slutresultat. Men vilken pensel ska man egentligen välja till träolja? Det tänkte vi reda ut här.

...


Vi tipsar om 32 tapeter med orientaliskt mönster

Vill du skänka hemmet karaktär genom att pryda väggarna i tapeter med orientaliskt mönster? Då har du hamnat helt rätt. Här tänkte vi nämligen tipsa om ett trettiotal orientaliska tapeter som återfinns bland vårt utbud!

...


Måla insynsskydd – så gör du

Många som bor nära trafikerade vägar brukar sätta upp insynsskydd i trädgården. Här tänkte vi berätta mer om hur du går tillväga för att måla dessa på bästa möjliga sätt, för ett snyggt slutresultat med lång livslängd.

...


Vilken färg ska man välja vid målning av fönster?

Likt väggar, lister och fasader behöver fönster underhållas och målas om med jämna mellanrum. Men vilken färg ska man egentligen välja när man ska måla sina fönster? Här guidar vi dig till rätt val.

...


Tips på 50 tapeter till sommarstugan

Många svenskar spenderar sina somrar i deras stugor. Om du är i färd med att renovera din sommarstuga och vill pryda väggarna med vackra tapeter, har du hamnat helt rätt. Här tänkte vi nämligen tipsa om ett femtiotal snygga tapeter som gör sig utmärkt i sommarstugan!

...


Vi tipsar om 60 unika tapeter

Tillhör du dem som gärna går mot strömmen och pryder väggarna med något unikt? Då har du hamnat helt rätt. Här tänkte vi nämligen tipsa om ett sextiotal tapeter som på ett eller annat sätt är unika.

...


Måla ytterdörr – så gör du

Upplever du att ytterdörren har tappat sin forna glans eller önskar du bara att den skulle haft en annan kulör? Oavsett vilket så kan det vara en bra idé att måla om den. Här tänkte vi därför berätta mer om hur du går tillväga för att måla din ytterdörr, både ut- och invändigt!

...


Behandla takpannor – så gör du

Upplever du att yttertaket har blivit smutsigt eller angripet av alger och andra beläggningar? Då kan det vara en bra idé att behandla takpannorna på djupet. Här berättar vi mer om varför detta är så viktigt samt hur du går tillväga för att lyckas med takbehandlingen i praktiken!

...


Vi tipsar om 55 tapeter med geometriska mönster

Genom att pryda dina väggar med geometriska mönster kan du skapa ett minst sagt intressant utseende. Det blir säkerligen en riktig blickfångare. Här tänkte vi därför tipsa om ett femtiotal tapeter som har ett geometriskt mönster!

...


Vi tipsar om 29 tapeter med grafiska mönster

Grafiska tapeter är mångsidiga och passar de flesta hem och stilar. Därför är det inte konstigt att så pass många väljer att pryda sina väggar med just denna typ av tapet. Här tipsar vi om några tapeter med grafiska mönster som återfinns bland vårt utbud!

...


Vi tipsar om 35 tapeter med skärgårdsstil

Bor du längs kusten och önskar en tapet som matchar hemmets omgivningar? Eller bor du kanske i stan och gillar att drömma dig bort till skärgården? Oavsett vilket så kan det vara passande att klä väggarna med tapeter i skärgårdsstil. Här tänkte vi därför tipsa om 35 produkter som faller under denna kategori.

...


Vi tipsar om 55 strukturtapeter

Det finns många goda anledningar till varför du bör investera i en tapet med struktur. Här tänkte vi därför berätta mer om strukturtapeternas häftiga egenskaper, samtidigt som vi passar på att tipsa om en mängd tapeter. Förhoppningsvis hittar du någonting som passar just dig och ditt hem!

...


Vi tipsar om 13 tapeter med hästar

Som en av nätets ledande återförsäljare av tapeter kan vi på Lovelyhome erbjuda ett brett produktutbud. Hos oss kan du välja och vraka mellan en mängd olika färger, mönster och utföranden för att hitta något som faller just dig i smaken. I denna artikel tänkte vi fokusera på tapeter med hästar.

...


Vi tipsar om 39 tapeter med fjärilar

Hos oss på Lovelyhome hittar du ett stort tapetutbud. Vi erbjuder något för alla stilar och plånböcker. Om du letar efter tapeter med fjärilar så kommer denna artikel att falla dig i smaken!

...


Vi tipsar om 65 tapeter med löv

Tapeter kommer i en mängd olika utföranden. Såväl färgerna som mönstren kan varieras i all oändlighet, vilket gör att det alltid går att hitta något som passar alla typer av smaker. Här tänkte vi tipsa om 65 tapeter som pryds av löv!

...


Vi tipsar om 75 botaniska tapeter

Vill du pryda dina väggar med blommor och växter? I så fall har du hamnat helt rätt. Här tänkte vi nämligen tipsa om ett sjuttiotal botaniska tapeter från vårt välfyllda utbud. Med dessa tapeter förvandlar du enkelt ditt hem till en botanisk dröm!

...


Vi tipsar om 40 tapeter med palmblad

Med palmblad på väggen kan du skapa en rofylld känsla i hemmet och samtidigt drömma dig bort till varmare breddgrader. Inte konstigt att tapeter med palmblad blivit så populära under senare år. Här tänkte vi därför tipsa om några av våra personliga favoriter som pryds av just palmblad.

...


Vi tipsar om 45 rustika tapeter

Som en av nätets största återförsäljare av tapeter kan vi på Lovelyhome erbjuda något för alla typer av hem och plånböcker. I denna artikel tänkte vi tipsa om ett fyrtiotal rustika tapeter från vårt sortiment. Perfekt för dig som älskar råa material som sten, metall och trä samt andra rustika mönster!

...


Vi tipsar om 40+ tapeter med apor

En av fördelarna med tapeter är att de finns tillgängliga i så många olika färger och mönster. Tillhör du en av de som är på jakt efter en tapet med apor? Då har du hamnat helt rätt. Här tänkte vi nämligen dela med oss av ett fyrtiotal produkter som pryds av apor.

...


Vi tipsar om 45 tapeter med text

Är du på jakt efter en tapet med text? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Lovelyhome hittar du nämligen ett av nätets allra största tapetutbud och i denna artikel tänkte vi tipsa om några skapelser som är försedda med text.

...


Vi tipsar om 65 tapeter med djungelmotiv

Är du på jakt efter en ny tapet som pryds av ett djungelmotiv? Då har du hamnat helt rätt. Här tänkte vi nämligen dela med oss av ett sextiotal produkttips som faller under denna kategori!

...


Vi kikar närmare på tapettrender 2021

Varje år är det nya trender som får fäste inom inredningsbranschen. Något som även återspeglar sig i människors val av tapeter. I denna artikel tänkte vi därför kika närmare på vilka tapettrender råder under 2021.

...


Vi tipsar om 39 tapeter med gulddetaljer

Hos oss på Lovelyhome hittar ett av nätets största tapetutbud. Något som innebär att vi kan erbjuda något för alla typer preferenser och stilar. I denna artikel tänkte vi fokusera på tapeter som är försedda med gulddetaljer.

...


Tapet med bergstoppar för barn

Är det dags att fräscha upp barnrummet med en snygg och lekfull tapet? Då kan vi på Lovelyhome hjälpa dig! Vi erbjuder en rad olika barntapeter som passar alla olika typer av rum och intressen. I denna artikel tänkte vi däremot fokusera på tapeter med bergstoppar.

...


Måla mönster på vägg – så gör du

De allra flesta som målar sina väggar gör det i en och samma kulör. För att liva upp rummet går det däremot alldeles utmärkt att använda sig av flera olika färger och måla mönster på väggarna. Något som vi hade tänkt berätta mer om i denna artikel!

...


Vi tipsar om 52 tapeter med trämönster

Det är många svenskar som vill ta in naturliga element i sitt hem för att skapa ett lugnt och harmoniskt uttryck. Inslag av trä är en av de rådande trenderna som allt fler väljer att ta fasta på. Här tänkte vi därför tipsa om ett femtiotal vackra tapeter med trämönster!

...


Måla på glasflaskor – så gör du

Att måla på glas är både roligt, kreativt och snyggt. En vanlig tråkig glasflaska kan bli något unikt och personligt som tillför något alldeles extra till inredningen. Det är även ett roligt projekt att göra på egen hand, med familjen eller med sina vänner. I denna artikel tänkte vi gå in lite mer detaljerat på glasmålning och vad man bör tänka på innan man påbörjar målningen på glasflaskan.

...


Vi tipsar om 55 tapeter med stjärnor

Letar du efter en tapet med stjärnor? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Lovelyhome hittar du nämligen ett stort utbud av stjärnmönstrade tapeter av olika slag. Vi erbjuder såväl stora som små stjärnor i rad spännande färger och nyanser.

...


Tips på ungdomstapeter för en kille

Är din son trött på sitt rum och vill liva upp det? Då passar det utmärkt att byta ut tapeten till något nytt och fräscht. Vi på Lovelyhome erbjuder tapeter i en mängd olika färger, nyanser, material och mönster. Gillar din son någon speciell färg eller har han något brinnande intresse? Vi har tapeter med allt från fotbollar, prickar, ränder och enfärgade nyanser.

...


Tips på tapeter till ungdomsrum (tjej)

Ibland krävs det inte mer än en ny tapet för att rummet ska kännas som nytt. En tapet kan nämligen tillföra en helt ny atmosfär utan att det blir överdrivet kostsamt. Är man en stor familj med många barn kan det just bli kostsamt om varje barns rum ska möta nya intressen och nya åldersfaser. I denna artikel tänkte vi tipsa om tapet som lämpar sig utmärkt i tjejernas ungdomsrum!

...


Måla med förlängningsskaft – så gör du

När en större yta ska målas kan det vara svårt att nå alla ställen. Då är det perfekta redskapet ett förlängningsskaft. Med ett förlängningsskaft kommer arbetet bli smidigare och ergonomin bättre. Låt oss därför berätta mer om fördelarna med detta redskap samt vad du ska tänka på när du använder det!

...


Tips på 100 tapeter till toaletten

Toaletten behöver även den lite kärlek. Att tapetsera i toaletten fungerar alldeles utmärkt, förutsatt att det inte förekommer mycket fukt samt att du använder dig av rätt produkter. Låt oss därför berätta mer om vilken typ av tapeter vi rekommenderar!

...


Tips på barntapeter med grön färg

Är det dags att tapetsera barnrummet med en grön tapet? Vi på Lovelyhome erbjuder en rad olika lekfulla och snygga tapeter som kommer lyfta hela rummet. I ett barnrum är det viktigt att tillföra något som ger ut en känsla av lugn, harmoni, lekfullhet och kreativitet. Allt för att ditt barn ska må bra och utvecklas.

...


Barntapet med bilar – 30 härliga alternativ

De allra flesta barn fascineras av bilar. Och vad passar då bättre än att förse deras rum med en tapet som pryds av just detta? Vi på Lovelyhome erbjuder en rad olika barntapeter med bilar på. Låt oss i denna artikel tipsa om några av dem!

...


Vi kikar närmare på tapettrender 2020

Trender kommer och går inom de flesta branscher, inte minst inom tapetbranschen. Många gånger kan det också vara svårt att hänga med i svängarna och veta vad som är inne och inte. I denna artikel tänkte vi därför kika närmare på några tapettrender 2020!

...


Vi tipsar om minimalistiska tapeter

Gillar du den minimalistiska inredningsstilen och vill få med den känslan i ditt val av tapeter? Då har du hamnat alldeles rätt! Vi på Lovelyhome erbjuder ett av nätets största utbud av tapeter, vilket såklart inkluderar de med ett minimalistiskt utseende.

...


Så hittar du den bästa snickerifärgen

Med snickerifärg kan man fräscha upp allt från möbler till fönster och lister. Det kan handla om allt ifrån en möbel börjat tappa färg till ett fönster som börjat flagna. När det handlar om slitage är det svårt att undvika dessa och man måste räkna med att alltid underhålla materialet. Detta görs enklast med en snickerifärg.

...


Tapet med kartmönster – 3 produkttips

Känner du dig trött på ett rum och vill fräscha upp det med en ny tapet? Då har du kommit alldeles rätt! Vi på Lovelyhome erbjuder ett brett sortiment av tapeter i olika färger och mönster. Vill du tillföra något extra till rummet kan en tapet med kartmönster vara det ultimata valet. Det är både snyggt, kreativt och lärande att placera en karta på väggen.

...


Måla på keramik – så gör du

Att smycka en tråkig keramikkruka, eller något annat keramikföremål, med ett egenmålat motiv kan både bli snyggt och unikt. Föremålet kommer få ett helt nytt liv och likaså rummet det ska stå i. Dessutom får du en inredningsdetalj som är helt och hållet unik enligt hur du själv vill ha den. Att måla på keramik kan vara en perfekt vår eller sommaraktivitet och den kan inkludera hela familjen.

...


Vi tipsar om gråa tapeter

Med gråa tapeter kan du tillföra en modern och stilren känsla i ditt hem. Vi på Lovelyhome erbjuder ett stort utbud av gråa tapeter i en mängd olika nyanser samt med olika mönster och motiv. I denna artikel tänkte vi tipsa om några av våra favoriter som faller inom denna kategori!

...


Vi tipsar om tapeter med rymdmotiv

Är ditt barn intresserat av planeter, stjärnor och rymden? Då kan en tapet med ett rymdmotiv vara det perfekta valet. Vi på Lovelyhome erbjuder olika tapeter föreställande planeter, stjärnor och andra rymdmotiv. Låt oss därför tipsa om några av dem!

...


Barntapet med moln – 19 lekfulla alternativ

Är det dags att tapetsera om i barnrummet? Då har du kommit alldeles rätt. Vi på Lovelyhome erbjuder ett brett utbud med tapeter i en mängd olika färger och former. Du kan hitta allt från enfärgade tapeter i olika nyanser till tapeter med djur, solar, ballonger och moln. I denna artikel tänket vi fokusera på det sistnämnda – barntapeter med molnmotiv!

...


Vi tipsar om barntapeter med skog

Att tapetsera ett barnrum är oftast väldigt roligt för såväl barn som förälder. Det finns en hel uppsjö av mönster och färger att välja mellan, men av de många trenderna under de senaste åren är tapeter med skogsmotiv. I denna artikel tänkte vi därför tipsa om en rad vackra barntapeter föreställande skog.

...


Så får du bukt med böldpest på båten

En båt får utstå allt från starka solstrålar till vind och regn. Laminatet på båten innehåller små porer som kan fyllas med ättiksyra, glykoler och styren. När detta kommer i kontakt med vatten skapas det ett osmotiskt tryck vilket resulterar i böldpest på båten. Detta är såklart inte roligt men som båtägare får man räkna med att det kan hända. Hur ska man hantera denna situation och vad ska man tänka på?

...


Mönsterpassning av tapet – så gör du

Vi på Lovelyhome erbjuder ett brett utbud av tapeter i färgsprakande och kreativa mönster. Det som skrämmer många när det kommer till mönstrade tapeter är att mönsterpassningen ska ställa till det. Låt oss därför berätta mer om hur du går tillväga för att lyckas med mönsterpassningen vid tapetseringen.

...


Färgsättning av gamla hus – så bör du tänka

Är det dags att måla om ditt hus? Är huset gammalt är det viktigt att behandla det på rätt sätt och även ge ett skydd för huset som håller under en lång tid framöver. Valet av kulör är även det viktigt då man vill trivas med färgen.

...


Måla köksluckor – så gör du

Att renovera ett helt kök kan vara väldigt kostsamt. Att fräscha upp och förändra luckorna i ditt kök är ett kostnadseffektivare alternativ som dessutom kan medföra ett bättre resultat än du tror. De utgör en stor del av känslan i ditt kök och får dessa piffas upp kan ditt kök få ett helt nytt liv. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur du går tillväga för att måla dina köksluckor.

...


Måla om båtskrov – så gör du

Att äga en båt är för många en frihetskänsla och kopplas samman med lugn och njutning. Det är dock viktigt att man som båtägare tar hand om sin båt och vårdar den med kärlek. Vi på Lovelyhome har ett brett sortiment när det kommer till båtprodukter. Är det dags att måla om båtens skrov? Vi har det du behöver och tänkte i denna artikel dela med oss av några tips på vad man bör tänka på när man målar om sin båt.

...


Så får du bukt med en tapet som lyser igenom

Att tapetsera om kan bidra till en härlig känsla i ett rum och kan även vara roligt och kreativt. Det finns dock vissa saker man bör tänka på innan man börjar tapetsera. I vissa fall kan exempelvis tapeten välja att lysa igenom vilket kan vara störande och påverka slutresultatet på ett negativt sätt. Vad kan detta bero på och vad ska man tänka på?

...


Måla en bokhylla – så gör du

Genom lite färg kan en gammal bokhylla bli fräsch, snygg och tillföra något nytt till rummet. Det behöver inte vara komplicerat om man vet hur man ska gå till väga. Låt oss därför berätta mer om hur du går tillväga för att måla en bokhylla!

...


Tapetsera med EasyUp – så gör du

Att tapetsera med så kallade EasyUp-tapeter är smidigt samtidigt som det ger ett resultat som är slätt och fint. En annan fördel är att dessa tapeter har en hög opacitet, vilket innebär att den gamla tapeten inte lyser igenom. Låt oss berätta mer om hur du gör för att tapetsera med EasyUp-tapeter!

...


Så gör du för att underhålla din träbåt

En träbåt är vacker och ger en helt annan känsla än en båt i något annat material. Dock kräver en båt i trä mer kärlek och tid. Det gäller att underhålla träbåten och sköta om den. Vi på Lovelyhome erbjuder allt från oljor till lack som får din träbåt att må som allra bäst.

...


Måla mexitegel – så gör du

Under bl.a. 70-talet var det mycket populärt att bygga hus av s.k. mexitegel. Ett praktiskt och underhållsfritt material, som däremot inte faller alla i smaken rent visuellt sett. Med anledning av detta väljer många att måla om sina fasader av mexitegel. Vi tänkte därför berätta mer om hur du lyckas med detta på bästa sätt!

...


Olja bänkskiva – så gör du

Är det dag att olja om din bänkskiva? I denna artikel går vi nämligen igenom hur du ska göra för att din bänkskiva ska bli som ny igen.

...


Måla köksbord – så gör du

Har du hittat ett köksbord som har rätt storlek och design men som inte har rätt färg? Eller har du redan det perfekta köksbordet men skulle behöva måla om det? Då har du kommit helt rätt! I denna artikel tänkte vi nämligen berätta mer om hur du går tillväga för att måla ditt köksbord.

...


Så gör du för att tvätta målade ytor

Att rengöra målade ytor kan vara lite knepigt. Man vill få bort smutsen men samtidigt man bevara färgen. Är detta något som du vill lära dig mer om, så har du hittat helt rätt. I denna artikel tänkte vi nämligen berätta mer om vad du ska tänka på när du rengör olika målade ytor inomhus.

...


Måla stolar – så gör du

Att måla om sina stolar är både roligt, miljövänligt och bra för plånboken. Många gånger är det inte själva stolen man är trött på utan det är färgen dom har. I denna artikel tänkte vi därför gå igenom hur du kan ge dina stolar ett nytt liv med några enkla tips och tricks!

...


Måla dörr – så gör du

Att måla om sina dörrar i hemmet kan kännas som en svår och tidskrävande uppgift. Inte minst om man aldrig har gjort det förut. Av denna anledning väljer många också att strunta i målningen. Genom att följa våra tips och tricks kommer du däremot märka att det inte bara är enkelt att måla om dina dörrar, utan också roligt!

...


Glansgrad på färg – vad är det?

När du ska köpa färg har du troligtvis noterat att det på burken står att färgen är helblank, halvblank, matt eller någon form av mix. Men vad betyder det egentligen? Om du söker efter skillnaden mellan de olika varianterna så har du kommit helt rätt. I denna artikel tänkte vi nämligen reda ut för vad de olika beteckningarna innebär.

...


Så gör du för att kitta fönster

Fönster utsätts får både fukt, vind och oväder. Det krävs därför att dina fönster rustas upp ordentligt och att detta sker regelbundet. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur du gör för att kitta dina fönster samt reda ut för när det är dags att göra det.

...


Förvara penslar på bästa sätt – så gör du

Det finns många penslar i olika kvalité och prisklass. För att penslarna ska hålla under en längre period, oavsett kvalitet, gäller det att vårda dem på bästa möjliga sätt. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av våra bästa tips på hur du kan förvara dina penslar så att de håller längre.

...


Vi tipsar om 80+ barntapeter med djurmotiv

Om du är i färd med att tapetsera om i barnrummet, kan du med fördel klä väggarna med tapeter med djurmotiv. Vi tänkte därför dela med oss av fler än 80 vackra barntapeter med djur, vilka givetvis kan beställas direkt hos oss på Lovelyhome!

...


Slipa altan – så gör du

Att ta hand om sin altan är viktigt om man vill att altanen ska hålla sig fräsch och fin i många år. Det är extra viktigt när altanen får uppleva kalla och varma klimat. I denna text kommer lite tips och punkter som du kan tänka på när du ska slipa din altan.

...


Rengöra altan – så gör du

När våren börjar smyga sig på är det inte bara bilen och huset som måste rengöras utan även altanen. Det finns lite olika sätt att gå till väga när du ska rengöra din altan beroende på hur mycket smuts som finns på den. Nedan kommer några olika tips och sätt tas upp.

...


Rengöra tak – så gör du för att bli kvitt alger

Det är många husägare där ute som upplever problem med påväxt i form av alger och mossa. Ett problem som bör tas itu med så snart som möjligt för att slippa skador på taket. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur du går tillväga för att rengöra ditt tak och bli kvitt alger och mossa!

...


Så gör du för att ta bort färg

Om du ska spackla, måla om eller tapetsera är det alltid en god idé at ta bort gammal färg. Detta är en del av förarbetet och kommer påverka hur ditt slutresultat blir. Ju bättre du tar bort gammal färg desto finare kommer ditt slutresultat att bli. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur du gör för att ta bort gammal färg.

...


Så gör du för att välja rätt roller

Ska du måla om hemma? Om du ska måla större ytor är det smidigt att ta hjälp av en roller istället för en pensel. Fördelarna är att det kommer gå betydligt snabbare och ytan kommer bli jämnare. Det är däremot viktigt att du använder dig av rätt typ av roller, då det finns många olika varianter. Vi tänkte därför berätta hur du går tillväga för att välja rätt roller.

...


Hur spacklar man? Vi ger dig svaret!

När du ska ge dig på en renovering innefattar det många olika steg. Ett steg du kommer stöta på är att spackla. Att spackla behöver inte vara svårt om du vet hur du ska gå till väga. Här kommer därför en nybörjarguide till dig som vill ta tag i spacklandet på egen hand.

...


Olika sätt att fräscha upp ditt badrum

Ett badrum säger mycket om ett helt hem och det är många som vill ha sitt badrum fräscht och fint. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av olika sätt som du kan fräscha upp ditt badrum på ett kostnadseffektivt sätt!

...


Konsten att måla en putsad murstock

Något som många kanske inte vet är att målning kräver sina förberedelser och även en kunskap om vilket material du ska måla på. Beroende på hur ytan reagerar på färgen behöver du ha en färg som går ihop med materialet. I denna artikel kommer konsten att måla på en putsad murstock presenteras i några enkla steg.

...


Penselguiden – välj rätt pensel när du ska måla

Att välja rätt pensel är av största vikt när du ska måla. Olika material och ytor kräver nämligen olika typer av penslar. I denna artikel tänkte vi därför reda ut för varför detta är så viktigt, samt hur du gör för att välja rätt pensel när du ska måla olika utrymmen!

...


Fräscha upp tröskeln – så gör du

Trösklar, inte minst vid ytterdörren, tenderar att utsättas för hårt slitage. Något som resulterar i att de efter ett tag inte ser allt för roliga ut. I denna artikel tänkte vi därför berätta hur du kan göra för att snabbt och enkelt fräscha upp din tröskel!

...


Så gör du för att måla panel inomhus

Träpaneler kan vara intressanta detaljer i hemmet. Många äldre hus har däremot omålade paneler, vilket för de flesta känns passé. Genom att förse dessa paneler med lite färg kan du ge ditt hem ett mer modernt och levande utseende. Låt oss därför berätta hur du gör för att måla panel inomhus!

...


Måla putsad fasad – så gör du

Att måla om en putsad fasad skiljer sig mycket från att måla om en träfasad. Det krävs helt andra typer av förberedelser och du måste även använda dig av en speciell färg. Vi tänkte därför berätta mer om hur du gör för att måla om en putsad fasad på egen hand – från start till mål!

...


Måla på metall – så gör du

Att måla på metall är inte detsamma som att måla en vägg. Det krävs en del andra förberedelser och ett annat tillvägagångssätt. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur du gör för att måla på metall - och får ett förstklassigt resultat med minskad risk för korrosion och rost.

...


Så gör du för att måla snickerier utomhus

Vi har tidigare berättat hur du gör för att måla snickerier inomhus. Nu tänkte vi fortsätta på den inslagna vägen och berätta mer om hur du gör för att måla snickerier utomhus - med bästa möjliga resultat!

...


Så lyckas du med att måla snickerier inomhus

Att måla om är ett både enkelt och kostnadseffektivt sätt fräscha upp sitt hem. Har man aldrig gjort det tidigare är det däremot lätt hänt att man drar sig för uppgiften. Man tror att det ska vara svårt. Så är inte fallet. Vi tänkte därför berätta hur enkelt du lyckas måla snickerier inomhus!

...


Måla kakel – så gör du

Har du börjat tröttna på färgen på ditt kakel? Eller har plattorna kanske utsatts för en del slitage? Oavsett vilket så kan du liva upp dina kaklade väggar på ett både enkelt och billigt sätt – genom att måla dem. I denna artikel berättar vi därför hur du gör för att måla kakel!

...


Radontapet – en köpguide

Höga radonvärden är ett vanligt förekommande problem i många svenska hem. För att minska dessa kan du däremot använda radontapeter, vilka resulterar i en kostnadseffektiv lösning. Vi tänkte därför berätta mer om hur dessa tapeter fungerar samt tipsa om vilka vi rekommenderar dig att köpa!

...


Måla element – så gör du

När man väl har börjat sätta färg på väggar och lister är det lätt hänt att elementen ser tråkiga ut i jämförelse. De drar helt enkelt ned det annars så vackra utseendet. För att slippa detta problem kan du med fördel låta måla elementen. Låt oss därför berätta mer om hur du göra för att måla om dina element.

... 


5 tips när du ska välja tapeter

Att välja tapeter kan vara väldigt svårt, inte minst när du kan söka bland alla tapeter på nätet! Det oändliga utbudet av färger, mönster och designer är enormt och det kan kännas omöjligt att välja. Det är därför som vi i den här artikeln delar med oss av våra fem bästa tips för hur du hittar dina tapeter på nätet.

... 


Gammalsvenska tapeter - hela kollektionen

Är du nyfiken på att veta mer om Duros Gammalsvenska tapeter? Kollektionen som speglar Skandinaviens svunna moderna tapetdesign. Då är det här helt rätt artikel för dig. Vi börjar med att berätta mer om Duros Gammalsvenska tapeter, och så avslutar vi med att visa upp en stor del av kollektionen.

... 


Måla betongplattor - så gör du

En obehandlad betongplatta kan ge ett rufft och kalt intryck. För att skapa en varmare och mer personlig yta kan du med fördel måla betongplattan. Det är också därför som vi i den här artikeln går igenom hur du går till väga för att skapa ett lyckat resultat när du ska måla på betong.

... 


Slipa målat trägolv – så gör du

Det tar ett par dagar, det resulterar i mängder av damm och det är faktiskt ganska svårt. Men resultatet av att slipa ett målat trägolv är helt klart värt det i slutändan. I den här guiden berättar vi hur du går till väga för att slipa målat trägolv - och så tipsar vi om produkter för efterbehandling!

... 


Måla sockeln på huset - så får du det bästa resultatet

Att måla sockeln på huset har stor betydelse för helhetsintrycket av ditt hem. Du kommer nämligen inte uppskatta ditt nymålade hus på samma sätt om sockeln är sliten. I den här artikeln tänkte vi därför fokusera på hur du går till väga för att måla sockeln på huset och samtidigt skapar ett långvarigt resultat.

... 


Färg till lister - 4 produkter vi rekommenderar

Tycker du att det är svårt att välja rätt färg till listerna? Då vill vi gärna passa på att hjälpa dig hitta rätt! I den här artikeln delar vi därför med oss av 3 tips i valet av färg till lister, och 4 produkter som vi varmt kan rekommendera.

... 


Duro - 36 klassiska tapeter att förälska sig i

Letar du efter klassiska tapeter för att pryda dina väggar? Då har du kommit rätt. Duro är en av Sveriges äldsta tapettillverkare och är mästare på de karaktäristiska, klassiska och skandinaviska mönstren. I den här artikeln presenterar vi 36 tapeter som är lätta att falla för.

... 


Lady kalkfärg för naturligt vackra väggar

Årets kanske hetaste trend har varit att sudda ut gränserna mellan vad som är utom- och inomhus. Lady kalkfärg ligger därmed helt i tiden och har blivit omåttligt populär. I den här artikeln berättar vi hur du lyckas få naturligt vackra väggar med Lady kalkfärg.

... 


Demidekk oljetäckfärg - för långvariga resultat

Om du är ute efter en väderbeständig oljetäckfärg är Demidekk det självklara valet! En lättstruken och hållbar färg som är lika fördelaktig på trä som på metall. I den här artikeln kan du läsa mer om varför Demidekk oljetäckfärg skapar det bästa resultatet för ditt hus.

... 


Låt dig inspireras av tapeter från Lexington

Lyxigt, klassisk och tidlöst. Det är så vi beskriver tapeterna från det välkända, svenska och populära varumärket Lexington. Dessa stilsäkra tapeter gör sig lika bra i innerstadens moderna nybyggen som i kustens charmiga sommarbostäder. Låt dig inspireras av tapeterna från Lexington.

... 


38 inspirerande tapeter från Decor Maison

Decor Maisons tapetkollektioner står för kvalitet och designmedvetenhet. Med naturen som största inspirationskälla skapar de tapeter för alla smaker och rum. I den här artikeln kan du inspireras av våra tapeter från Decor Maison!

... 


Inspirerande tapeter från Tapetterminalen

Populära Tapetterminalen har förgyllt Sveriges väggar sedan 1979. Visste du förresten att de har landets bredaste urval av tapeter? I den här artikeln låter vi dig inspireras av ett par av dem!

... 


Sprayfärg - så väljer du rätt

Att hitta rätt i marknadens stora utbud av sprayfärg kan kännas lika svårt som att hitta rätt i djungeln. Vilken ska man välja och hur ska man egentligen använda sig av sprayfärgen? Det får du veta i den här artikeln!

... 


Demidekk täcklasyr - ett bra skydd som håller färgen

Planerar du att måla husets fasad? Låt oss då presentera en riktig klassiker från Demidekkfamiljen - Demidekk täcklasyr! En vinnare när det kommer till kvalitet och hållbarhet. I den här artikeln fördjupar vi oss i varför Demidekks täcklasyr gör att ditt hus ser nymålat ut längre.

...  

Lady snickerifärg - när det är dags att fräscha upp

När det är dags att fräscha upp hemmets snickerier kan du med gott mod använda dig av Lady snickerifärg. I den här artikeln kan du läsa mer om vad en snickerifärg är för något, och så guidar vi dig till rätt färg med hjälp av Lady snickerifärg.

... 

Måla väggar steg-för-steg, så gör du!

Att måla väggar är det snabbaste sättet för att göra om hemma. Men det gäller att du har koll på alla moment och målartekniken för att få en snygg slutfinish. Med hjälp av våra steg-för-steg kommer du måla väggar med ett fint resultat!

... 


Specialtapeter - funktioner och användningsområdet

Specialtapeter är tapetkategorin för dig som inte hittat rätt produkt i någon annan kategori. Men vad är det som är så speciellt med dessa tapeter? Det och mycket mer får du veta i den här artikeln!

... 


Inspirerande tapeter från Engblad & Co

Svenska Engblad & Co är Skandinaviens äldsta tapetvarumärke. Tack vare kombinationen av kvalitet och kreativitet erbjuder de stilsäkra tapeter som förhöjer upplevelsen av ett rum. Låt dig inspireras av unika tapeter från Engblad & Co!

...


Demidekk strukturlasyr – egenskaper & fördelar

Att hålla utvändigt trä i fint skick är någonting som alla hemägare eftersträvar. I och med att sommaren nu har gjort sig tillkänna innebär det också att allt fler börjar pyssla om utsidan av sitt hem. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om Demidekks strukturlasyr.

...


Demidekk Infinity – egenskaper & köpråd

Det var i början av året som vi började ana att någonting var på gång, möjligtvis att Jotun skulle släppa en ny premiumprodukt i Demidekk-familjen. Efter många sömnlösa nätter fick vi sedan det efterlängtade svaret att så även var fallet. Den nya fasadfärgen fick namnet Demidekk Infinity och i denna artikel tänkte vi därför fördjupa oss i dess egenskaper.

...


107 vackra tapeter med naturmotiv

Att ta med sig naturen in har på senaste tid blivit allt mer populärt. Och vad passar då bättre än att pryda väggarna med tapeter med naturmotiv? I denna artikel listar vi 107 av våra favorittapeter som faller under denna kategori.

...


100+ inspirerande tapeter med fåglar

Genom att pryda dina väggar i tapeter med fåglar, kan du skapa ett livfullt intryck i hemmets alla rum. Troligtvis är det också därför som dem har ökat i popularitet under de senaste åren. I denna artikel tänkte vi därav dela med oss av fler än 100 vackra tapeter med fåglar, vilka förhoppningsvis inspirerar ditt nästa tapetinköp!

...


70 tapeter med kakelmönster

Kakel kan användas för att ge ett såväl exklusivt som harmoniskt utseende. Troligtvis är det också därför som vi sett detta fantastiska material flytta in i allt fler hem på senaste år. Ifall du önskar samma utseende till en betydligt billigare peng, kan du med fördel pryda ditt hem i tapeter med kakelmönster!

...


Vi listar: 100 prickiga tapeter

Prickiga tapeter ser vi som ett otroligt mångsidigt val. De livar garanterat upp stämningen i såväl sov- som vardagsrummet, samtidigt som de kan användas för att skapa ett både lekfullt eller strukturerat intryck beroende på färg och utformning. I denna artikel tänkte vi därför lista ett hundratal prickiga tapeter som förhoppningsvis ger dig inspiration inför ditt kommande tapetinköp!

...


Inspireras av dessa 112 industriella tapeter

Den ruffiga industriella stilen har på senaste år fått flytta in i allt fler hushåll. I denna artikel tänkte vi därför lista ett hundratal industriella tapeter som ger ditt rum den där karaktäristiska och tuffa industriella looken.

...


80 harmoniska tapeter till sovrum

Att klä sovrummet med en harmonisk tapet som skapar både ökad trivsel och avkoppling, är mycket viktigt för att få till den perfekta känslan. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av ett stort antal inspirerande tapetalternativ som lämpar sig utmärkt att använda i sovrummet!

...


Tapeter till vardagsrum – 68 inspirerande alternativ

Vardagsrummet är vanligtvis hemmets mest använda rum. Med anledning av detta gäller det att man har en hemtrevlig känsla som omfamnar både dig och dina gäster. I denna artikel tänkte vi därför lista 68 inspirerande tapeter som lämpar sig utmärkt att använda i vardagsrummet!

...


Vi listar: 100+ moderna tapeter

Oavsett vilket rum du vill förhöja looken i, finns det en modern tapet som passar just dig och ditt rum. För att inspirera ditt nästa tapetinköp tänkte vi därav dela med oss av fler än 100 moderna tapeter som garanterat personifierar dina väggar.

...


Inspireras av dessa 95 retrotapeter

Tapeter med retrokänsla kan verkligen skapa ett ombonat och personligt uttryck i hemmet. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss 95 retrotapeter som förhoppningsvis inspirerar ditt nästa tapetköp.

...


Vi tipsar om 98 tapeter till hallen

Visst är det viktigt att våra gäster känner sig välkomna när de kommer på besök. Utöver detta tycker vi att det är minst lika viktigt att även du känner dig välkommen hem. I denna artikel vill vi därför dela med oss av våra bästa tips när du ska välja tapeter till hemmets mest välkomnande rum, hallen!

...


Inspireras av dessa 150 kökstapeter

Att använda sig av tapeter i köket är en nygammal trend. Någonting som var populärt förr i tiden men som nu har vuxit i popularitet igen. Inte minst i de lantliga köken. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av hundratals tapeter som vi anser passar alldeles utmärkt när du vill öka hemtrevnaden i köket!

...


Trendspaning: tapeter med växter

Att allt fler överger enfärgade tapeter för att ta ut svängarna är en trend som faller oss på Lovelyhome i smaken. I samband med detta har vi noterat att tapeter med växtmotiv har ökat i popularitet och i denna artikel vi tänkte därav lista 109 tilltalande tapeter med växter.

...


Vi listar 100+ tapeter med djur

Om du har läst våra tidigare artiklar så är du troligtvis medveten om att allt fler börjar ta ut svängarna när det kommer till färg och tapeter. Det är inte längre de enfärgade alternativen som är mest attraktiva. Nu dominerar istället färgglada, grafiska och mönstrade tapeter. Något som också har blivit allt mer populärt är tapeter med djurmotiv. I denna artikel tänkte vi därför lista fler än 100 tapeter med djur.

...


Inspireras av dessa 85 färgglada tapeter

Allt fler börjar lämna den klassiska färgpaletten som innehåller sobra nyanser och istället gå över till mer färgglada tapeter. Något som vi på Lovelyhome tycker är roligt. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av 85 färgglada tapeter som förhoppningsvis inspirerar ditt nästa tapetinköp.

...


Trendspaning: grafiska tapeter

Numera börjar allt fler våga ta ut svängarna när det kommer till deras heminredning. Något som också har medfört att grafiska tapeter i alla möjliga utföranden har ökat i popularitet. I denna artikel tänkte vi därför lista 60 grafiska tapeter som förhoppnings inspirerar ditt nästa tapetinköp.

...


Vi listar 87 medaljongtapeter

Att tapetsera är både enkelt och smidigt, samtidigt som resultatet blir väldigt snyggt. Om du vill satsa på mönstrade tapeter och mer specifikt någonting i klassisk stil, kan du med fördel klä väggarna med medaljongtapeter. I denna artikel tänkte vi därför lista 87 medaljongtapeter för att inspirera ditt nästa tapetinköp!

...


Inspireras av dessa 100+ blommiga tapeter

Fler borde våga ta ut svängarna och klä sina väggar med färgglada och mönstrade tapeter. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av en hel uppsjö av blommiga tapeter, vilka förhoppningsvis kommer att inspirera ditt nästa tapetinköp!

...


Så målar du möbler steg-för-steg

Har du ett par gamla matbordsstolar som börjar se slitna ut? Eller gillar du den vackra formgivningen från förr och därav handlar second hand? Oavsett vilket så kan gamla och slitna möbler behöva fräschas upp med ny färg. Något som ger dem nytt liv och ett helt nytt utseende. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur du målar dina möbler steg-för-steg!

...


Målning av tak – steg-för-steg

I tidigare artiklar har vi berättat hur du målar såväl lister som tapeter. Gör du däremot detta är det lätt hänt att taket ser gammalt och slitet ut i jämförelse. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur du går tillväga för att måla ditt tak!

...


Måla på tapet – så gör du

En fråga som ständigt dyker upp på våra kunders läppar är ”går det att måla på tapet?”. Det korta svaret på detta är, ja. Men hur går man då tillväga för att få ett förstklassigt resultat när man målar över en tapet? I denna artikel ger vi dig svaret!

...


Måla lister – så gör du

Listerna må till synes vara en liten och irrelevant del av hemmet, men så är inte fallet. De gör nämligen stor skillnad för helhetsintrycket. Att fräscha upp dem med lite färg kommer att göra susen. I denna artikel går vi därför steg-för-steg igenom hur du går tillväga för att måla listerna!

...


Helena Sundström om vinterns färgtrender

För att få fler åsikter om vinterns färgtrender har vi bett Helena Sundström - grundare av inredningsbloggen Hemma hos Helena - dela med sig av sina tankar kring vinters trender. Hör och inspireras av hennes tankar i denna artikel!

...


Vi listar 68 enfärgade tapeter

Att tapetsera är både enkelt och smidigt, samtidigt som slutresultatet blir väldigt iögonfallande. En annan fördel med tapeter är att man inte är tvungen att ta ut svängarna med mönster, det går lika bra att använda enfärgade tapeter. I denna artikel har vi därför samlat några av våra favoriter!

...


Nyhet, LADY Minerals Revive

Nyhet som gör det enklare att få tråkiga ojämna väggar att bli slätare och samtidigt få en modern mineralsik look.

...


Trendspaning - mönstrade tapeter

Mönstrade tapeter skapar trivsel och hemkänsla samtidigt som de ger dina väggar en mer personlig stil. Att majoriteten väljer att placera mönstrade tapeter i sitt hem är således inte konstigt. I denna artikel har vi samlat våra absoluta favoriter, vilka förhoppningsvis inspirerar ditt nästa tapetköp!

...


Inspireras av dessa 100 lantliga tapeter

Allt fler eftersträvar en lantlig stil i sina hem. Med anledning av detta tänkte vi i denna artikel lista 100 lantliga tapeter som garanterat får kreativiteten att flöda!

...


Trendspaning: randiga tapeter

Vi har I en tidigare artikel tipsat om våra absoluta favoriter när det kommer till rutiga tapeter. Denna gång tänkte vi fortsätta på den inslagna vägen och ta tempen på ytterligare en klassiker - randiga tapeter!

...


Trendspaning: rutiga tapeter

Trender kommer och går men det rutiga mönstret består. Skämt å sido, men rutiga tapeter har i princip alltid vara populära. Inte minst på senare tid då allt fler velat ge sina rum den klassiska och harmoniska karaktären som rutiga tapeter medför. I denna artikel tar vi därför tempen på denna trend och listar våra favoriter!

...


Trendspaning: klassiska tapeter

Trender går oftast i cykler. Något som verkligen märks i och med det ökade intresset för klassiska tapeter. För att göra ditt tapetval lite enklare, eller åtminstone få kreativiteten att flöda, tänkte vi i denna artikel med oss några personliga favoriter bland de klassiska tapeterna!

...


Trendspaning: populära barntapeter

Det finns få saker som är lika roligt som att köpa barntapeter. Deras roliga och gulliga mönster väcker förmodligen barnet inom oss alla. För att göra ditt val lite enklare, eller åtminstone få kreativiteten att flöda, tänkte vi i denna artikel dela med oss av några populära barntapeter!

...


Demidekk Infinity?

Nyhet, Demidekk Infinity

Det var som vi anade, Jotun har tagit fram en ny fasadfärg som kommer att finnas i premiumfamiljen Demidekk. Lanseringen av denna kommer att ske våren 2019, spännande!

...


Måla trapp - så gör du

Trappen får i de flesta hushåll stå emot mycket spring samtidigt som den ofta är placerad på ett sätt som ger den en central roll i hemmet. För att ge din trapp ett nytt liv och säkerställa att den kompletterar din övriga inredning, kan du med fördel måla din trapp. Låt oss berätta hur du gör detta steg-för-steg!

...


Demidekk Infinity?

Något nytt är på gång

Demidekk Infinity? Vad är detta? Färg är en vetenskap och utveklingen går framåt hela tiden. Har Jotun plockat fram en ny fasadfärg? Detta är bara rykten än så länge, men...

...


Beräkna åtgången av fasadfärg

Ifall du är i takt med att måla om husfasaden, har du troligtvis funderat över hur mycket färg du egentligen kommer att behöva? För att underlätta detta huvudbry tänkte vi i denna artikel dela med oss av tips på hur du kan beräkna åtgången av fasadfärg!

...


Olja in utemöbler - så gör du!

I en tidigare artikel har vi berättat om hur du kan måla utemöbler, vilket onekligen är populärt idag. Det finns dock många som hellre bevarar träets naturliga yta, struktur och färg genom att istället olja in sina utemöbler. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om hur du går tillväga för att göra just detta!

...


Väggfärg och trender

Ja, det har blivit vanligare att man tar ut svängarna och väljer en kulör på väggarna därhemma. För några år sedan var det nästan bara vitt som gällde, sedan kom grått, men nu är kulörta väggar på frammarch.

...


Så väljer du rätt träolja till altanen

Det är sommar och sol, vilket innebär att många passar på att olja in altanen bland många andra "sommarsysslor". Tidigare har vi därför skrivit en artikel om hur du oljar in altanen, men hur går man egentligen tillväga för att välja rätt träolja? Det hade vi tänkt reda ut idag!

...


Måla krukor - så gör du!

Vi har i tidigare artiklar berättat hur du går tillväga för att måla om diverse utomhusmöbler, men det är faktiskt inte bara möblerna som kan behöva sig en uppfräschning inför sommaren. Genom att måla om dina terrakottakrukor kan du få en både vacker och personlig detalj i trädgården eller på altanen.

...


Måla utomhusbord - så gör du!

Vi har i en tidigare artikel berättat om hur du går tillväga för att måla utemöbler, men i denna artikel tänkte vi mer specifikt fokusera på hur du kan måla utomhusbord. Efter att ha läst denna artikel kommer du bland annat att veta vilka verktyg och vilken färg som behövs, samt hur du går tillväga för att måla ditt utomhusbord steg-för-steg!

...


Måla om rum pris – vad kostar det att måla själv?

Såhär i semestertider är det många som tar tag i de uppgifter som skjutits upp under veckor eller månader då tiden inte räckt till. För många inkluderar detta uppgifter som att måla om inomhus eller måla om utomhus. Den fråga som dyker upp hos de flesta som är i takt med att måla om inomhus är dock ”hur mycket kostar det att måla om ett rum?”. I denna artikel tänkte vi därför reda ut denna fråga en gång för alla!

...


Jotun brytmaskin - konsten att skapa rätt färg

Att skapa rätt färg för rätt underlag är en konst för sig. Det må verka simpelt när du letar dig igenom vårt stora utbud av högkvalitativa färger, men det är mycket jobb som ligger bakom varje enskild färg. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om Jotuns unika brytmaskiner!

...


Att tänka på när du ska måla utomhus

Nu när sommaren i princip är här och värmen stiger, är det många som planerar att måla om utomhus. Allt ifrån fasader, utemöbler och staket ska målas om och fräschas upp. När det kommer till målning utomhus finns det dock en hel del saker att tänka på, och i denna artikel tänkte vi fokusera på just detta!

...


Att tänka på när du ska måla inomhus

Är det dags att renovera hemma och äntligen ta tag i målandet som ständigt skjutits upp? Då har du hamnat helt rätt! Inte nog med att vi på Lovelyhome erbjuder ett stort utbud av färg som passar alla typer av ytor, tänkte vi i denna artikel dela med oss av våra bästa tips och råd när du ska måla inomhus!

...


Måla fönster - så gör du

De allra flesta tar hand om sina fönster i den bemärkning att de putsar dem, men allt för få tar hand om dess utseende. Dina fönster är nämligen väldigt utsatta vilket gör att de även slits därefter. Genom att måla om dina fönster kan du dock ge ditt hem ett nytt liv - både utvändigt och invändigt!

...


Olja in altan - så gör du

Stora delar av landet har nu fått uppleva den härliga sommarvärmen, vilket innebär att solstolarna åker fram, utemöblerna ska målas om, staketet ska målas om, husfasaden ska tas om hand om och även altanen ska oljas in. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av en komplett guide om hur du går tillväga för att olja in altan!

...


Måla staket - så gör du

Sommaren närmar sig med stormsteg och det är inte enbart dags att måla utemöbler, även staketet är många tvungna att måla om. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av en pedagogisk steg-för-steg guide om hur du går tillväga för att måla staket!

...


Måla utemöbler - så gör du

Sommaren närmar sig med stormsteg vilket innebär att de flesta börjar plocka fram sina utemöbler. Många gånger upptäcker man dock att möblerna blivit slitna och tappat sin forna glans. Istället för att spendera stora pengar på ett köpa ett nytt möblemang kan ni istället måla utemöblerna!

...


Spackel till Våtrum

När det kommer till badrumsrenoveringar finns det många komponenter som måste användas för att skapa ett godkänt våtrum, varav spackel är en av dessa. I denna artikel berättar vi mer om varför du behöver använda ett som är anpassat till våtutrymmen, samt hur du applicerar det.

...


 

Renovera badrum pris

Om du går i renoveringstankar och planerar att fräscha upp badrummet har du troligtvis sprungit på tanken ”vad kommer det egentligen att kosta?”. Priset är nämligen något som de flesta tänker på i samband med en renovering. I denna artikel tänkte vi därför berätta vad kostnaden för denna typ av arbete hamnar på, samt hur du kan komma undan billigt!

...


 

Färg för badrum

När det kommer till badrumsrenoveringar kan det många gånger bli en dyr historia, men genom att använda färg för våtrum kan du renovera ditt badrum billigt och få ett väldigt snyggt resultat. Däremot ställs det höga krav på färgen och det går inte att använda vilken typ av färg som helst!

...


Renovera badrum billigt

Idag är det allt fler som vill renovera sitt badrum för att förbättra sin levnadsstandard, men också ökat värdet på sin bostad. Många slås dock av hur dyrt det kan vara att genomföra en badrumsrenovering, men det finns faktiskt kostnadseffektiva alternativ som gör att du kan renovera badrummet billigt.

...


Tätskikt som passar badrum i källare

När det kommer till badrum är många ganska pålästa om de branschregler och krav som ställs vid renoveringen. En fråga som dyker upp oftare är dock "vilka regler gäller om jag ska göra ett badrum i källaren?". I denna artikel reder vi ut den allra vanligaste lösningen.

...


Välj rätt ytskikt till badrum

Att renovera badrummet är någonting som stigit i popularitet under de senaste åren. Inte minst för att man får ett nytt och fräscht badrum som ökar levnadsstandarden, men också för att man ökar värdet på bostaden. Men hur går man egentligen tillväga för att välja rätt ytskikt?

...


Väggbeklädnad som förenklar badrumsrenoveringen

Funderar du på att renovera badrummet? Som tur är kommer det ideligen nya produkter och smarta produkter som underlättar badrumsrenoveringen för den händige hemmafixaren. I denna artikel tittar vi närmare på en utav dem – en väggbeklädnad till badrum.

...


Ädelträolja - Egenskaper & användningsområden

Letar du efter ädelträolja? Då har du hittat till helt rätt företag. På Lovelyhome hittar du nämligen en mängd olika ädelträoljor, men i denna artikel tänkte vi även dela med oss av matnyttig information om oljans egenskaper och användningsområden.

...


Måla med kalkfärg

Kalkfärgen har på senaste tiden blivit oerhört populär i de svenska hemmen och det är verkligen en trend som är här för att stanna. I denna artikel tänkte vi därför gå igenom hur du målar med kalkfärg!

...


Teakolja - Egenskaper & Användningsområden

Är du på jakt efter teakolja? Då har du kommit helt rätt. Inte nog med att vi på Lovelyhome erbjuder ett stort utbud av teakolja, tänkte vi i denna artikel dela med oss av nyttig information om dess egenskaper och användningsområden.

...


Målarfog - Egenskaper & användningsområden

Är det dags att köpa målarfog? Eller tycker du det är svårt att hålla koll på de olika fogmassorna? Då har du kommit helt rätt. Inte nog med att vi på Lovelyhome erbjuder ett stort utbud av målarfog andra typer av fogmassor, tänkte vi i denna artikel dela med oss av lite information som ger dig bättre förståelse om produkterna.

...


Tapetverktyg för en lyckad tapetsering

Är det dags att tapetsera om hemma? Vad härligt, men glöm inte bort alla de tapetverktyg som behövs för ett förstklassigt resultat och snygga tapeter. I denna artikel guidar vi dig igenom de olika tapetverktygen som behövs!

...


Allt du behöver veta om slipverktyg

Har du en yta som behöver slipas? Då är det viktigt att ha rätt verktyg tillgängliga. Det finns flera situationer när det kan bli relevant att slipa ytorna i ditt hem.

...


Färgskrapa & dess fördelar

När du vill jämna ut en yta eller skrapa bort ytlagret så kan man använda en färgskrapa. I denna artikel tänkte vi prata mer om färgskrapan och dess fördelar.

...


Bengalack - Information & egenskaper

Har du något i metall som du vill skydda från vädrets effekter? Kanske har du målat ett staket utomhus eller så vill du bara ge det ett skyddande lager. Oavsett vad så kan du med fördel använda dig utav bengalack. I denna artikel delar vi därför med oss av information och egenskaper hos just bengalack

...


Köpa målarfärg - detta bör du tänka på

Funderar du på att köpa målarfärg? Då har du hamnat helt rätt. Inte nog med att vi på Lovelyhome erbjuder ett brett sortiment av målarfärg, tänkte vi i denna artikel dela med oss av viktiga saker du bör tänka på när du ska köpa målarfärg.

...


Färgaffär online när du behöver fixa hemma

Letar du efter en färgaffär online? Att fixa upp sitt hem är väldigt spännande och kan göra så att det känns som nytt igen. Utöver möbler och annan fysisk inredning som också är en viktigt del i hemmets helhetsintryck så är väggar, tak och golv det som lägger grunden för att man får en bra känsla när man går in genom dörren.

...


Vit färg - detta ska du tänka på

Vit färg är en mycket mångsidig lösning vid val av färg, den kombineras utmärkt med andra kulörer samt låter dig skapa många olika stilar. I denna guide går vi igenom vad du ska tänka på vid valet av vid färg.

...


Billig färg & när du kan komma undan med det

Behöver du mer information kring billig färg? Det är verkligen inte det lättaste att förstå sig på alla typer av färger, och än mindre vilken som är en billig färg eller har den bästa relationen pris/kvalitet. I denna guide reder vi ut dessa frågor.

...


Fönsterfärg inomhus - så lyckas du

Letar du information om fönsterfärg inomhus? Ett enkelt och originellt sätt att ge nytt liv i fönstren i vårt hem är att måla endast en del av dess strukturer. I denna guide berättar vi hur du enkelt kan måla om dina fönster inomhus.

...


Bästa takfärgen & de bästa tipsen

Vilka egenskaper har den bästa takfärgen? I denna guide hittar du svaret!

...


Matt väggfärg bättre än blank?

Vad är egentligen skillnaden mellan en matt och blank väggfärg och i vilka rum ska man använda vilken färg? I denna guide ger vi dig svaret.

...


Svart färg - hitta rätt variant

Letar du efter svart färg? Här delar vi med oss av våra bästa tips och råd så att du hittar rätt variant för dina behov.

...


Täckfärg - hur används det?

Letar du efter täckfärg? Då har du hamnat helt rätt. Lovelyhome.se har ett brett sortiment av färg för att måla både inomhus och utomhus och lång erfarenhet för att guida dig att välja ett bra alternativ.

...


Fasadfärg test

Funderar du på att måla om din fasad, men är osäker på vilken fasadfärg du ska välja? I så fall har du kommit helt rätt. I denna artikel kommer vi att prata om fasadfärg test för att underlätta ditt val av färg.

...


Båtfärg - Information & egenskaper

Val av rätt båtfärg till din båt och din typ av användning är mycket viktigt, även för att minska fritidsbåtarnas påverkan på miljön. Här hittar du all information du behöver om båtfärg.

...


Metallfärg - Information & egenskaper

För målning av saker tillverkade av metall krävs det en färg med särskilda egenskaper. Här hittar du information och egenskaper om metallfärg.

...


Takfärg inomhus - Tips & råd

Valet av takfärg inomhus är både ett viktigt och svårt beslut. Här hittar du våra bästa tips och råd gällande takfärg inomhus.

...


Färg Stockholmsvit - Information & egenskaper

Har du funderingar om den Stockholmsvita färgen? Här hittar du information och egenskaper.

...


Tak och väggfärg - Information & egenskaper

Funderar du på att måla om tak och vägg i hemmet? Här hittar du både information och egenskaper om tak och väggfärg.

...


Vit fasadfärg - Tips & råd

Planerar du att måla huset vitt? Här hittar du våra bästa tips och råd som rör vit fasadfärg.

...


Bets färg - Information & egenskaper

Vad är egentligen bets färg och vad används den till? I denna guide hittar du information och egenskaper om bets färg.

...


Träolja utomhus - Information & egenskaper

I underhållet av en trävilla ingår inte bara målning, du kommer också att behöva använda träolja utomhus för att skydda ditt hus mot väder och vind. Här hittar du information och egenskaper om träolja.

...


Sockelfärg - Information & egenskaper

Funderar du på att måla om sockeln, det vill säga grunden, på ditt hus? Här hittar du information och egenskaper om sockelfärg.

...


Målarfärg pris

Vad kostar egentligen målarfärg? Här guidar vi dig till olika priser för målarfärg.

...


Vit väggfärg inomhus - Tips & råd

Planerar du att måla med vit väggfärg inomhus? Här hittar du våra bästa tips och råd.

...


Billig målarfärg - Så hittar du den

När det kommer till val av billig målarfärg så låt dig inte skrämmas av tidigare myter. Dagens målarfärger håller hög kvalitet och skillnaderna är mindre än vad som vanligtvis sägs. Här guidar vi dig till billig målarfärg.

...


Helmatt väggfärg - Information & egenskaper

En helmatt väggfärg ger rummet ett lugnt och harmoniskt intryck men har tidigare inte varit avtorkningsbar och inte varit så slitstark. Här hittar du information och egenskaper om helmatt väggfärg.

...


Fasadlasyr - Information & egenskaper

Vill du ge ditt hus ett klassiskt utseende kan fasadlasyr verkligen rekommenderas. Här hittar du information och egenskaper om fasadlasyr.

...


Antikvit färg - Information & egenskaper

Ifall du planerar att måla om inomhus är du säkert medveten om att det finns en mängd olika färger och kulörer att välja mellan. Ett säkert kort som alltid går hem är färgen vit. Här hittar du information om antikvit färg.

...


Bästa utomhusfärgen

Letar du efter bästa utomhusfärgen? Då är vår guide till den bästa utomhusfärgen något för dig.

...


Färg till hus

Ifall du är i fart med att måla om ditt hus, är du troligtvis medveten om hur svårt det kan vara att välja färg till hus. I denna guide tänkte vi därför gå igenom våra bästa tips på färger till husfasader.

...


Akrylatfärg - den kompletta guiden

Akrylatfärg är en av de mest använda fasadfärgerna i Sverige. I denna guide ger vi dig all nödvändig information du behöver om akrylatfärg.

...


Falu rödfärg - information & egenskaper

Falu rödfärg är en av Sveriges äldsta och utan tvekan mest igenkända slamfärg. I denna guide ger vi dig nyttig information om färgen & dess egenskaper.

...


Så väljer du rätt fasadfärg

I denna guide går vi igenom skillnaden mellan olika fasadfärger, samt hur du går tillväga för att välja rätt färg för just din fasad.

...


måla våtrum

Måla om ditt badrum med våtrumsfärg

Ett bra och enkelt sätt att fräscha upp, förändra och förbättra ditt dusch- eller badrum är att måla om med våtrumsfärg.

...


Din guide till rätt väggfärg

Att välja rätt väggfärg är något som ibland kan vara svårt. I denna artikel guidar vi dig därför till rätt väggfärg.

...


Konsten att välja rätt golvfärg

Vi har tidigare berättat om 3 tips när du ska måla trägolv. I och med detta så fick vi många frågor från folk som undrade vilken golvfärg de skulle välja både för trägolv, men även för andra golv av exempelvis betong och plast.

Därför tänkte vi nu gå igenom hur du väljer rätt golvfärg för olika underlag, samt hur olika golvfärger påverkar ditt rum. 

...


Tapet fakta

3 tips när du ska måla trägolv

Att måla trägolv är något som blir allt mer populärt. Många vill exempelvis måla sitt golv för att matcha väggar, snickerier och annan inredning. Andra vill istället göra något mer vågat och färgsätta sitt golv en lite djärvare färg.

...


Tapeter -Allt du behöver veta om tapeter

Det finns en rad olika sorters tapeter, av olika material och kvaliteter. I denna tapet-wiki finner du skillnaderna mellan dom olika sorters tapeter som finns idag och varit populärt tidigare. Hur du hanterar dessa och vad du behöver tänka på.

...