Engblad & Co

Inspirerande tapeter från Engblad & Co

Svenska Engblad & Co är Skandinaviens äldsta tapetvarumärke. Tack vare kombinationen av kvalitet och kreativitet erbjuder de stilsäkra tapeter som förhöjer upplevelsen av ett rum. Låt dig inspireras av unika tapeter från Engblad & Co!

Svensktillverkade tapeter

Samtliga tapeter från Engblad & Co designas och tillverkas på en fabrik i Borås. Där hittar de inspirationen till intressanta och uttrycksfulla designer som utmanar våra traditionella inredningsnormer och regler.

Tapetkollektionerna får oss att drömma om en modern och avspänd livsstil, något utöver det vanliga. Med hjälp av dessa tapeter kan du förvandla din bostad till ett hem.

Är du redo att inspireras? För nu kör vi! 

Prisbelönta tapeter

Det är ingen konstighet att varumärkets förtrollande tapeter fortsätter att vinna utmärkande priser. Däribland ”Årets tapet 2018” och ”Årets stjärnskott 2016”. Bara spana in Emma Von Brömssens design Dancing Crane i fyra färgsättningar.

Handla här. 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Klassiska tapeter

Trots varumärkets gamla anor har tapeternas design alltid varit ständigt klassisk, samtidigt som den matchar sin moderna samtid. Spana in designen ”FIG” och välj bland två ljusa färger.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Lyxiga mönster

Tapeter med exklusiva uttryck från det eleganta 60-talet - för nutida, lyxiga vardagsrum! Designen ”WALDORF” kommer i tre färgsättningar med glansig bakgrund och rutmönster i sammet.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Grafiska mönster

Är du på jakt efter ett spännande, geometriskt mönster? Som självklart ska göra sig lika bra på den stora väggen som den lilla. Då kan du spana in ”TRIANGULAR” i dessa fyra färgsättningar.

 

Handla här. 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Grafisk minimalism

Vi fortsätter på det grafiska uttrycket - men med en lugnare känsla. Detta är något som vi kan kalla för Skandinavisk minimalism som gör sig bra i såväl köket, hallen och sovrummet. ”PETAL” finns i fyra moderna färger.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

En känsla av rymd

En tapet som verkligen skapar rymd i rummet. Detta stora fantastiska mönster av vårt solsystem gör sig lika bra i barnrummet som i biblioteket. Tapeten ”ORBIT” kommer i både svart och blått.

 

Handla här.

Handla här.

 

Mönster i marmor

Trenden med marmor är fortfarande stark. Dessa tapeter ger en lyxig känsla med sina mjukt välvda och skimrande guldbågar mot den marmorerade bakgrunden. ”ARCH” kommer i en vit och en svart marmorerad färgsättning.

 

Handla här.

Handla här.

 

Geometriska tapeter

Dessa mjuka geometriska mönster bidrar till att skapa både djup och liv i rummet. ”GEO TRIBE” har en svagt marmorerad bakgrund och kommer i fyra färgsättningar.

 

Handla här.

Handla här.

Handla här.

Handla här.

 

Med naturen som fond

Låt naturen komma in och tapetsera en hel skog på väggen. Engblad & Co beskriver själva designen som ståtlig, stillsam och nästan meditativ. Tallarna ”PINE” kommer i tre olika färgsättningar.

 

Handla här.

Handla här.

Handla här.

 

Blommigt och mönstrat

En tidlös tapet som får oss att vilja minnas tillbaka till blomstrande ängar och handplockade buketter. De avslappnade mönstren i kombination med de jordnära färgerna skapar en mjuk och romantisk känsla. ”BOTANICA” finns i tre olika färgsättningar.

 

Handla här.

Handla här.

Handla här.

 

Där har du det - endast ett litet urval av alla våra tapeter från Engblad & CO. Om du tyckte om deras designer kan du även passa på att spana in resterande tapeter från detta inspirerande varumärke!