Nyhet! Demidekk Infinity

Demidekk Infinity har överlägsen glans- och kulörstabilitet, detta gör att huset ser nymålat ut längst.

Enligt test där Demidekk Ultimate och nya Infinity testades tillsammans, så hade Demidekk Ultimate en mycket hög kulör och glanshållbarhet, medan Demidekk Infinity var helt överlägsen! Proverna hade exponerats i två år mot syd i en 45 graders lutning, testet motsvarar 4 år på vägg.

Smutsavvisande fasadfärg

Demidekk Infinity har en yta som är smutsavvisande, bäst i test på detta, vilket gör att risken för beväxning av svartmögel och alger minskar. Men framförallt så håller sig huset mycket snyggare år efter år.

Demidekk Infinity är en helt ny produkt och lanseras våren 2019 och kommer att kosta ca 3600kr för 10 liter. Dyrt? –Nej, om man ser till färgens hållbarhet och sätter ett värde på arbetet att måla om så blir Demidekk Infinity en dyrare engångskostnad men billigast i längden.

Är Demidekk Infinity en vidareutveckling av Ultimate? Vidareutvecklingen och sättet att tillverka färg (så som Demidekk Ultimate) nådde en punkt där man inte kunde längre göra färgen bättre och eftersom Jotun hela tiden strävar att göra den bästa färgen så var dom tvungna att göra detta på ett nytt sätt. Exakt hur tillverkningen av Infinity går till är en hemlighet som enbart Jotuns-labb känner till men man avslöjar ändå att en komponent är AMA, där den nya AMA-teknologin kallas "Unik Infinity Teknologi AMA".
Så svaret på frågan är -Nej Infinty är ingen vidareutveckling av Ultimate utan ett helt nytt sätt att tillverka färg på.

 

Till produkten