Färg till lister

Färg till lister - 4 produkter vi rekommenderar

Tycker du att det är svårt att välja rätt färg till listerna? Då vill vi gärna passa på att hjälpa dig hitta rätt! I den här artikeln delar vi därför med oss av 3 tips i valet av färg till lister, och 4 produkter som vi varmt kan rekommendera.

Tänk på detta innan

Eftersom dina lister är hemmets konturer tycker vi att det är viktigt att du ägnar dom en del av din tankeverksamhet. Innan vi delar med oss av 4 produkter som vi rekommenderar när det handlar om just färg till lister vill vi dela med oss av tre tips i valet av färg: 

- Samma kulör på vägg och lister - Om du vill skapa ett intryck av att rummet är större än det egentligen är ska du måla rummets lister i samma kulör som väggarna. 

- Blanka lister som kontrast - Utnyttja det naturliga ljusinsläppet på bästa sätt och ge listerna en blank finish. Det skapar även en vacker kontrast som kommer tillföra mycket. 

- Kan man använda samma färg till lister som till vägg och tak? - Svaret på den frågan beror helt på vilket resultat du är ute efter, och vilken färg du planerar att använda. Mer om detta kan du läsa i våra rekommendationer nedan.

Läs även: Måla lister - så gör du

Färg till lister - dessa rekommenderar vi

Utbudet av färg till lister är enormt. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som konsument ser vi till att endast erbjuda marknadens mest kvalitetssäkra produkter.

För att förenkla valet ytterligare vill vi passa på att tipsa om 4 olika produkter av färg till lister som vi varmt kan rekommendera till ditt nästa måleriprojekt.

Jotun, Lady Supreme Finish - Oljeburen snickerifärg

Jotun, Lady Classic 40 - Lacknaftaburen snickerifärg

Jotun, Lady pure nature - Interiörlasyr

Jotun, Lady Interior Finish - Vattenburen snickerifärg 

Jotun, Lady Supreme Finish

En mycket lättanvänd snickerifärg som förenklar målningen av dina lister! Dess suveräna utflytning ger alla lister, fönsterkarmar och andra snickerier en jämn och vacker yta som samtidigt är extremt slitstark.

Välj valfri NCS-kulör samt glans.

Läs mer/köp Lady Supreme Finish här.

Jotun, Lady Classic 40

För en jämn, vacker yta är denna vattenburna alkydoljefärg ett självklart val!

Eftersom denna färg är lacknaftaburen har den en kraftigare doft under torktiden jämfört med Jotun Lady Supreme Finish.

Läs mer/köp Lady Classic 40 här.

Jotun, Lady pure nature

Vill du behålla listens naturliga träfärg? Då är denna interiörlasyr ett utmärkt val. Den naturligt matta finishen framhäver träets ådring och skapar naturligt vackra lister.

Övermålningsbar redan efter 5 timmar!

Läs mer/köp Lady pure nature här.

Jotun, Lady Interior Finish

Denna vattenburna snickerifärg torkar väldigt snabbt och du kan därmed göra två strykningar på en dag! Den luktar dessutom väldigt lite under torktiden om kommer heller inte att gulna över tid.

Välj valfri NCS-kulör samt glans. 

Läs mer/köp Lady Interior Finish här.

Hitta rätt färg hos Lovelyhome

Förhoppningsvis känns det nu lättare att veta vad du ska välja för färg till listerna. Har du däremot några ytterliga frågor kan du med fördel vända dig till oss på Lovelyhome. Vi kommer gärna med tips och råd så att du lyckas med dina måleriprojekt!