VISAR 1-100 (829)1 2 3 ... 9 Sista 100 per sida

Midbec tapeter

Midbec – det senaste inom tapet mode

Midbec är en gammal spelare som varit verksam i tapetbranschen ända sedan 1974. Midbec säger själva att skillnaden ligger i detaljerna och idag säljer de tapeter i en mängd olika färger och former med hög kvalitet. Det som också gör Midbec unika är att de både handplockar sina tapeter från de främsta tillverkarna i Europa, men också designar egna tapeter. Detta gör att de alltid är tidigt ute med de senaste trenderna. Något som är viktigt eftersom trender alltid skiftar. 

Färger och mönster

Idag erbjuder Midbec ett brett sortiment av tapeter i en mängd olika färger och vackra mönster. Bland färgerna hittar du både mer neutrala och nedtonade färger såsom beigt, marinblått och grått, men även mer klara färger såsom gult, korallrosa och syrénlila. Bland mönstren kan du också hitta tapeter med allt ifrån materialimitationer som trä, sten och betong, men också blommor, klassiska rutor och ränder bland mycket mer. Självklart kan du också hitta enfärgade tapeter i vackra färger.

Tack vare att Midbec är först med det senaste och erbjuder tapeter i så många färger och mönster, kan du enkelt hitta något som passar både din stil och ditt rum. Oavsett om du letar efter en tapet till vardagsrummet, sovrummet, hallen, tvättstugan eller något annat utrymme i hemmet.

Populära kollektioner från Midbec

Midbec erbjuder en mängd olika tapetkollektioner och några populära kollektioner är Allegro, Botanik, Oxygen och Miss print. Andra kollektioner är Skagen, Amazonas, Hantverk och Havanna.

Köp Midbec tapeter online hos Lovelyhome.se

Vi på Lovelyhome älskar alla de olika tapeterna och kollektionerna från Midbec. Därför har vi valt att erbjuda ett komplett utbud av deras tapeter till rabatterade priser. Inte nog med att vi erbjuder ett stort utbud och rabatterade priser så erbjuder vi även fri frakt med 1–4 dagars leveranstid, trevlig och kunnig personal, samt flertalet säkra betalningsalternativ.

FärgMönster