Midbec

Midbec tapeter

Midbec är ett anrikt företag som varit verksamt i tapetbranschen ända sedan 1974. Man säger själva att skillnaden ligger i detaljerna och vi är redo att hålla med. Idag säljer de tapeter i en mängd olika färger och former med hög kvalitet. Något som skiljer dem från mängden är att de både handplockar sina tapeter från Europas främsta tillverkare och tar fram sina egna. Detta gör att de alltid är tidigt ute med de senaste trenderna.

Vi på Lovelyhome fullkomligt älskar Midbecs tapeter och som officiell återförsäljare erbjuder vi därför ett komplett sortiment. Handla till rabatterade priser och njut av fri frakt (vid köp över 500 kronor) med 1–4 dagars leveranstid, trevlig och kunnig personal, samt flertalet säkra betalningsalternativ.

Färger och mönster

Idag erbjuder Midbec ett brett sortiment av tapeter i en mängd olika färger och vackra mönster. Bland färgerna hittar du både neutrala och nedtonade färger såsom beigt, marinblått och grått, men även mer klara färger såsom gult, korallrosa och syrénlila. Bland mönstren kan du hitta tapeter med allt ifrån materialimitationer som trä, sten och betong, men också blommor, klassiska rutor och ränder bland mycket mer. Självklart kan du också hitta enfärgade tapeter i vackra färger.

Tack vare att Midbec är först med det senaste och erbjuder tapeter i så många färger och mönster, kan du garanterat hitta något som faller just dig i smaken. Oavsett om du letar efter en tapet till vardagsrummet, sovrummet, hallen, tvättstugan eller något annat utrymme i hemmet.