Lady

lady.jpg Lady - Inomhusfärg

Lady

LADY serien består av de bästa kvalitetsfärger, som Jotun har tillverkat. Färgen ger inga penselränder, har god vidhäftning och täcker bra. Här finner du färg till alla hemmets ytor: väggar, tak, golv, paneler, dörrar, fönster, möbler etc i både vattenburna, oljebaserade, matta, blanka och halvblanka kvaliteter - och vi har också lasyrfärg för dekoration av väggar och målade möbler. När du målar med LADY får du en färg, som är både lätt att påföra, och som ger dig ett perfekt slutresultat. Vi målar om i våra hem som aldrig förr, och finner inspiration i alla medier. Några exempel på inomhusfärger följer nedan

LADY Supreme Finish snickerifärg/lackfärg

LADY Supreme Finish är en ny och modern snickerifärg helt utan lacknafta, som ger en suverän finish och extrem slitstyrka. LADY Supreme Finish flyter ut fantastiskt och gör det därmed enkelt att få ett jämnt, vackert och perfekt resultat på detaljer som möbler, dörrar och lister. Den unika tekonologin gör ytorna hårda, tvättbara och extremt slitstarka som säkrar ett varaktigt och vackert utseende. Fönsterkarmar, möbler och andra slitageutsatta snickerier förblir därmed vackra länge.

Lady Classic snickerifärg

Lady Classic är en klassisk lacknaftaburen snickerifärg. Ytan blir hård och slät och eventuella penselspår försvinner tack vare den långa torktiden. Lacknaftaburna snickerifärger har nästan förvunnit helt från marknade pga miljökrav, Lady Classic håller sig fortfarande inom rätt voc-värden. Idag så finns det vattenburna oljefärger så som Lady Supreme Finish som ersätter denna utdöende produkt, men för den som vill ha lacknaftaburet så finns alternativet här.

 


LADY Interior Finish snickerifärg/lackfärg

LADY Interior Finish är en snickerifärg som passar extra bra på stora ytor som paneltak och panelväggar. LADY Interior Finish är en modern och vattenburen snickerifärg som torkar snabbt. Den korta torktiden gör det möjligt att måla två strykningar på en dag. LADY Interior Finish ger vackra snickerier - helt enkelt!
 

LADY Pure color supermatt väggfärg

Vill du ha ett vackert helmatt slutresultat i kombination med slitstyrka? Då är nyheten LADY Pure Color, vår vackraste väggfärg någonsin, ditt första val. Helmatt & slitstark LADY Pure Color ger ett vackert helmatt slutresultat i kombination med slitstyrka. Ytan får ett mineraliskt nästan kalkaktigt utseende samtidigt som ytan är reptålig, tvättbar och tål vardagslivets slitage. Väggen håller sig därmed vacker och helmatt länge. Unik kulörupplevelse LADY Pure Color ger en unik och vacker helmatt kulörupplevlse där äktheten i kulören kommer till sin rätt helt utan glans. Kulören framstår därmed som lugnare och jämnare och starkare kulörer upplevs mjukare. Bästa kvalitet LADY Pure Color är av bästa kvalitet och framtagen genom betydande forskningsarbete och en helt ny teknologi.

LADY Wonderwall väggfärg med den bästa slitstyrkan

LADY Wonderwall - en vacker silkematt väggfärg med helt unika robusta egenskaper. LADY Wonderwall är Jotuns mest robusta väggfärg någonsin – en vacker väggfärg för äkta hem som tål mer och håller sig vacker länge. LADY Wonderwall är extremt slitstark och fläckavvisande – som skapad för aktiva familjer. Vår mest robusta väggfärg någonsin Extremt slitstark Fläckavvisande Täckgaranti på två strykningar Silkematt *Externt slitagetest utfört av SP (Svenska Tekniska Forskningsinstitutet), TI (Teknologisk Institut) samt Jotuns interna laboratorier.

LADY Balance väggfärg med minimal lukt

Lady väggfärger är tacksamma att måla med, droppar minimalt, har en garanti på täck efter två strykningar, och lukten är ganska ok för marknaden. Men om du känner obehag ändå av att måla så är Lady Balance alternativet för dig då den har en minimal lukt under målandet och torktiden. Lady Balance ger helt enkelt en bra inomhusmiljö.

 

 


LADY Vägg 05 Soft matt väggfärg

Vill du ha ett vackert och elegant matt slutresultat? Då är LADY Vägg 05 produkten för dig! Matt i alla vinklar LADY Vägg 05 Soft ger ett vackert matt slutresultat, som är matt i alla vinklar även i släpljus. Perfekt till ytor i vardagsrum och sovrum. Lätt att applicera LADY Vägg 05 är lätt att applicera och är luktsvag. Garanterad täckförmåga LADY Vägg 05 har en garanterad täckförmåga på max två strykningar och den gäller även för LADY Pure Color,LADY Easy Clean, LADY Vägg 10 och LADY TAK. LADY garanterar att färgen täcker på max två strykningar på vägg och i tak. Detta gäller även när du målar med ljusa kulörer på ett mörkt underlag.

LADY Minerals kalkfärg

LADY Minerals är en kalkfärg som är lätt att lyckas med. Skapa livfulla mineraliska fondväggar som ger ett dämpat elegant intryck, måla övriga väggar i rummet med Lady Pure Color för att bibehålla den matta mineraliska känslan. Till skillnad från andra kalkfärger så är Lady Minerals övermålningsbar, dvs lätt att ändra fondväggen när det är dags.
 

LADY Pure Nature

LADY Pure Nature är en lasyr som ger en naturligt matt yta på obehandlat virke. Du kan skapa miljöer som blir lugna och harmoniska med en närhet till naturen. Ljusa rum med ett vitkalkat utseende eller varför inte lite mer rustikt väderslitet timmer. Drivved är på tapeten just nu och med Lady Pure Nature så kan du skapa en fondvägg av grovsågat virke och lasera denna med kulören Drivved 9041
 

LADY Design dekorfärg

Lady Design är en dekorfärg som förgyller och ger liv åt allt från en tavelram till en hel fondvägg. Måla först underlaget med en matt önskad kulör och aplicera sedan Lady Design över denna.Nästan obegränsat med designmöjligheter med denna produkt, allt från modern industrialism till guld och glamour.
 

LADY Våtrum våtrumsfärg

LADY Våtrum Halvblank 20 är en vattenburen akrylfärg, som kan användas i fuktiga rum som t.ex badrum och tvättrum. Produkten har goda vidhäftningsegenskaper. LADY Våtrum är motståndskraftig mot fukt och är mögelförhindrande.
 
 

LADY Tak takfärg

LADY Tak är behagligt lätt att rulla och stänker väldigt lite – två egenskaper, som ofta är oförenliga. LADY Tak har en suverän täckförmåga, fäster bra på underlaget och gulnar inte. Du får ett tak som är jämnt och fint. Kom ihåg att rummet inte är komplett förrän taket är målat.