Filtrera efter
Pris
199 kr1.990 kr

Jotun Lady

Jotun Lady inomhusfärg

Lady är en populär färgserie från norska Jotun. Att serien har blivit så pass populär är inte särskilt konstigt med tanke på att den uteslutande innehåller färger av högsta kvalitet. Ja, den innehåller faktiskt de allra bästa kvalitetsfärgerna som Jotun någonsin tillverkat.

De högkvalitativa Lady-färgerna har man många goda egenskaper. Dels har dem en god vidhäftning och bra täckningsförmåga, vilket gör de underbara att arbeta med. Dessutom efterlämnar färgerna minmala eller inga penselränder och ger därför ett väldigt vackert slutresultat.

Med tanke på de många goda egenskaperna, är vi mycket glada över att kunna berätta att serien innehåller färg till hemmets alla ytor. Oavsett om du är i behov av att måla dina väggar, tak, golv, paneler, dörrar, fönster eller möbler, kan du göra det med högkvalitativ färg från Lady-serien.

Färgerna kan brytas i oändligt många kulörer och finns dessutom att få som vattenburna eller oljebaserade, samt i matta, blanka eller halvblanka kvaliteter. För att hitta en passande kulör, kan du med fördel kolla in Jotun Ladys färgkarta.

Jotun Lady återförsäljare 

Vi på Lovelyhome är officiell återförsäljare av Jotun Lady, vilket innebär att vi erbjuder ett komplett sortiment.

När du väljer att handla din färg hos oss på Lovleyhome så kan du få den levererad inom hela landet. Vanligtvis är leveranstiden inte längre än 1-2 arbetsdagar. Välkommen att utforska vårt kompletta utbud nedan.


Lackfärg vattenburen alkyd

LADY Supreme Finish snickerifärg

LADY Supreme Finish är en ny och modern snickerifärg helt utan lacknafta, som ger en suverän finish och extrem slitstyrka. LADY Supreme Finish flyter ut fantastiskt och gör det därmed enkelt att få ett jämnt, vackert och perfekt resultat på detaljer som möbler, dörrar och lister. Den unika tekonologin gör ytorna hårda, tvättbara och extremt slitstarka som säkrar ett varaktigt och vackert utseende. Fönsterkarmar, möbler och andra slitageutsatta snickerier förblir därmed vackra länge.


Lacknaftaburen lackfärgLady Classic snickerifärg

Lady Classic är en klassisk lacknaftaburen snickerifärg/lackfärg. Ytan blir hård och slät och eventuella penselspår försvinner tack vare den långa torktiden. Lacknaftaburna snickerifärger har nästan förvunnit helt från marknade pga miljökrav, Lady Classic håller sig fortfarande inom rätt voc-värden. Idag så finns det vattenburna oljefärger så som Lady Supreme Finish som ersätter denna utdöende produkt, men för den som vill ha lacknaftaburet lackfärg så finns alternativet här.


LADY Interior Finish snickerifärg

LADY Interior Finish är en snickerifärg som passar extra bra på stora ytor som paneltak och panelväggar. LADY Interior Finish är en modern och vattenburen lackfärg som torkar snabbt. Den korta torktiden gör det möjligt att måla två strykningar på en dag. LADY Interior Finish ger vackra snickerier - helt enkelt!


Vackraste väggfärgenLADY Pure color supermatt väggfärg

Vill du ha ett vackert helmatt slutresultat i kombination med slitstyrka? Då är nyheten LADY Pure Color, vår vackraste väggfärg någonsin, ditt första val. Helmatt & slitstark LADY Pure Color ger ett vackert helmatt slutresultat i kombination med slitstyrka. Ytan får ett mineraliskt nästan kalkaktigt utseende samtidigt som ytan är reptålig, tvättbar och tål vardagslivets slitage. Väggen håller sig därmed vacker och helmatt länge. Unik kulörupplevelse LADY Pure Color ger en unik och vacker helmatt kulörupplevlse där äktheten i kulören kommer till sin rätt helt utan glans. Kulören framstår därmed som lugnare och jämnare och starkare kulörer upplevs mjukare. Bästa kvalitet LADY Pure Color är av bästa kvalitet och framtagen genom betydande forskningsarbete och en helt ny teknologi.


Tuffaste väggfärgenLADY Wonderwall bästa slitstyrkan

LADY Wonderwall - en vacker silkematt väggfärg med helt unika robusta egenskaper. LADY Wonderwall är Jotuns mest robusta väggfärg någonsin – en vacker väggfärg för äkta hem som tål mer och håller sig vacker länge. LADY Wonderwall är extremt slitstark och fläckavvisande – som skapad för aktiva familjer. Vår mest robusta väggfärg någonsin Extremt slitstark Fläckavvisande Täckgaranti på två strykningar Silkematt *Externt slitagetest utfört av SP (Svenska Tekniska Forskningsinstitutet), TI (Teknologisk Institut) samt Jotuns interna laboratorier.


Väggfärg med minimal luktLADY Balance väggfärg med minimal lukt

Lady väggfärger är tacksamma att måla med, droppar minimalt, har en garanti på täck efter två strykningar, och lukten är ganska ok för marknaden. Men om du känner obehag ändå av att måla så är Lady Balance alternativet för dig då den har en minimal lukt under målandet och torktiden. Lady Balance ger helt enkelt en bra inomhusmiljö.


Billig kvalitetsfärgLADY Vägg 05 matt väggfärg

Vill du ha ett bra och elegant matt slutresultat, men vill hålla nere budgeten? Då är LADY Vägg 05 produkten för dig! Perfekt till ytor i vardagsrum och sovrum. Lätt att applicera LADY Vägg 05 är lätt att applicera och är luktsvag. Garanterad täckförmåga LADY Vägg 05 har en garanterad täckförmåga på två strykningar. LADY garanterar att färgen täcker på två strykningar på vägg och i tak, förutsatt att du använder rekommenderad mängd färg. Detta gäller även när du målar med ljusa kulörer på ett mörkt underlag.


KalkfärgLADY Minerals kalkfärg

LADY Minerals är en kalkfärg som är lätt att lyckas med. Skapa livfulla mineraliska fondväggar som ger ett dämpat elegant intryck, måla övriga väggar i rummet med Lady Pure Color för att bibehålla den matta mineraliska känslan. Till skillnad från andra kalkfärger så är Lady Minerals övermålningsbar, dvs lätt att ändra fondväggen när det är dags.


Lady lasyrLADY Pure Nature

LADY Pure Nature är en lasyr som ger en naturligt matt yta på obehandlat virke. Du kan skapa miljöer som blir lugna och harmoniska med en närhet till naturen. Ljusa rum med ett vitkalkat utseende eller varför inte lite mer rustikt väderslitet timmer. Drivved är på tapeten just nu och med Lady Pure Nature så kan du skapa en fondvägg av grovsågat virke och lasera denna med kulören Drivved 9041


Silkesmatt VåtrumsfärgLADY Aqua våtrumsfärg

LADY Aqua 10 är en silkesmatt vattenburen akrylfärg, som kan användas i fuktiga rum som t.ex badrum och tvättrum. Produkten har goda vidhäftningsegenskaper. LADY Våtrum är motståndskraftig mot fukt och är mögelförhindrande.


Takfärg PerfectionLADY Perfection takfärg

LADY Perfection är behagligt lätt att rulla och stänker väldigt lite – två egenskaper, som ofta är oförenliga. Takfärg Perfection har en suverän täckförmåga, fäster bra på underlaget och gulnar inte. Du får ett tak som är jämnt och fint. Kom ihåg att rummet inte är komplett förrän taket är målat.