Jotun

Jotun

Jotun är en av dem ledande aktörerna inom färgtillverkning och försäljning av färg i både Europa såsom i hela världen. 2010 hade Jotun en omsättning på 13 452miljoner NOK. Ca 7800 anställda, 38 produktionsanläggningar fördelat på alla kontinenter. Jotun har som mål att alltid ha bästa kvaliteten på sin färg. Jotun tillverkar färg till yrkesmålare, speciella industrier osv. Här på lovelyhome.se fokuserar vi på färg till privatpersoner från Jotun. Både väggfärgerna för innomhus och utomhusfärgerna är marknadsledande i Sverige. Handla din Jotunfärg online från oss med snabba leveranser. Vi har som mål att alla ordra som kommer innan klockan 12.00 skickas samma arbetsdag. Vi lagerför all Jotunfärg i volymer och kan därför normalt leverera din färg snabbt!

Lady inomhusfärg

LADY serien består av de bästa kvalitetsfärger för inomhus, som Jotun har tillverkat. Samtliga täckande Lady-färger har garanti på täck efter två strykningar, viskositeten är god och resultatet blir fantastisk bra även om du inte är målare till yrket.

Demidekk utomhusfärg

Demidekk är en familj av utomhusfärger som håller den absolut högsta klassen, kraven är hårda på färgen för att få bära loggan Demidekk. Det ligger verkligen något i uttrycket "Demidekkare målar gärna. Men inte så ofta".