Filtrera efter
Pris
119 kr3.490 kr

Demidekk

Demidekk utomhusfärger

Demidekk är en populär färgserie från norska Jotun. Serien består av premiumprodukter för behandling av trä utomhus. När du väljer att måla din fasad med en Demidekk-färg, kan du vara säker på att den får bästa möjliga skydd och utseende. 

Som officiell återförsäljare är vi på Lovelyhome mycket glada över att kunna erbjuda ett komplett utbud av färger från Demidekk-serien. Självklart till rabatterade priser och med fri frakt vid köp över 300 kr. 

Utforska denna fantastiska serie av premiumprodukter för att hitta den utomhusfärg som passar bäst för just dig:


Demidekk Infinity Demidekk Infinity

Jotun har nu lanserat DEMIDEKK Infinity, deras bästa utomhusfärg någonsin. Ett nytt sätt att tilverka färg på, med den nya och banbrytande INFINITY-teknologin har DEMIDEKK Infinity suverän kulör- och glanshållbarhet och ger det bästa skyddet för ditt hus under lång tid.


Demidekk Brilliantwhite Demidekk Brilliant White

Demidekk Brilliant White har utgått, produkten som är mest lik är Demidekk Infinity.

Brilliant White är framtagen speciellt för vita hus. Brilliant White har en extremt låg smutsupptagning och kommer att se till att ditt hus står sig vit i fler år än tidigare produkter. AMA-teknologin är den samma som finns i Demidekk Ultimate, vilket gör att färgen får en lång hållbarhet i både glans och kulör. Skillnaden till Ultimate är att Brilliant White har en hårdare och slätare yta som är Hydrofil (vatten avvisande), detta gör att ytan torkar mycket snabbare och risken för smuts och påväxt minskar markant. Att måla sin fasad vit är väldigt populärt i Sverige men har förr varit väldigt kännsligt, Demidekk Ultimate har klarat detta väldigt bra men nu blir det ännu bättre med Brilliant White fasadfärg!


Demidekk Ultimate

Med Demidekk-serien är vi upptagna av att ge huset ett vackert utseende. Med ett vackert utseende tänker vi först och främst på kulör- och glansstabiliteten. Alla produkterna i Demidekk-serien är högkvalitetsprodukter utvecklade med tanke på att bevara kulör och glans över tid. Demidekk Ultimate är marknadsledande i Sverige och vi på lovelyhome.se är stolta över att vi säljer det online. Målar du med denna färg kommer ditt hus se nymålat ut i många år framöver. Demidekk Ultimate är en ny generation träskydd och är ett resultat av ett mångårigt forskningsarbete som bygger vidare på närmare 40 års erfarenhet. Produkten är baserad på en nyutvecklad AMA-teknologi (alkydoljemodifierad akryl), som gör att glans och kulör bibehålls länge. Ditt hus ser helt enkelt nymålat ut under längre tid. Bindemedlets sammansättning ger unika vattenavvisande egenskaper och unik slitstyrka. Dessa egenskaper gör också produkten mer motståndskraftig mot ytmögel. På nytt underlag ger produkten ett närmast täcklaserat utseende, men kan också användas på tidigare täckfärgsmålade underlag. Målar du med


Demidekk Ultimate Helmatt

Demidekk Ultimate Helmatt är ett högkvalitativt täckande träskydd, täckfärg för utomhusbruk. Demidekk Ultimate Helmatt är baserad på AMA-teknologi (alkydoljemodifierad akryl). Den avancerade bindemedelsteknologin gör att färgen har mycket god kulörstabilitet och långa underhållsintervall. Produkten ger ytan ett helmatt elegant utseende. Fasadfärgen innehåller filmkonserverande medel som bidrar till att minska risken för svartmögel på träytan/fasaden. Ultimate används i system på nytt virke med Visir oljegrund från Jotun. Kombinationen gör att ommålning av fasaden blir med långa intervaller.


Färg för dörrar och fönsterDemidekk Ultimate Fönster

Demidekk Ultimate Fönster har utgått, produkten som är mest lik är Demidekk Infinity Details.

Specialprodukten för fönster och andra hyvlade träytor utomhus som t.ex. dörrar, fasaddetaljer, trädgårdsmöbler, terrassräcken, staket etc. Demidekk Ultimate Fönster är baserad på AMA-teknologi, samma teknologi som används i fasadfärgerna i serien och har suverän glans- och kulörstabilitet. Korrekt utförd systembehandling ger mycket lång teknisk livslängd. Kombinationen av bindemedel av hög kvalitet och ett högt pigmentinnehåll, som skyddar träet mot solljusets nedbrytande verkan, ger en mycket god väderbeständighet. Demidekk Ultimate används i system med Visir Grundning och innehåller filmkonserverande medel som bidrar till att minska risken för svartmögel på träytan.


Demi dekk oljetäckfärgDemidekk Oljetäckfärg

Demidekk Oljetäckfärg är en nyutvecklad och mycket väderbeständig oljetäckfärg. Den är baserad på de bästa oljorna på marknaden, något som ger färgen unika, vattenavvisande egenskaper och enatående slitstyrka. Demidekk Oljetäckfärg är teknologiskt ledande inom oljebaserad färg, utprovad och testad under tuffa väderförhållanden vid Jotuns labratorium i Bergen på norska västkusten. Med Demidekk Oljetäckfärg kan du måla med en klassisk färgtyp utan att kompromissa med kvaliteten.


Vattenburen strukturlasyrDemidekk Strukturlasyr

Demidekk Strukturlasyr har utgått, färgtypen som är mest lik är Tyrilin Matt Lasyr.

Demidekk Strukturlasyr - lasyren som håller dubbelt så länge som en traditionell lasyr! Lasyren har extra långa underhållsintervall - upp till 8 år. Den är vattenburen för mindre miljöpåverkan och behagligare arbetsförhållanden. Demidekk Strukturlasyr är baserad på moderna bindemedel: Kombination akryl och alkydolja, förstärkt med UV-stabilisatorer och är hälso-/miljöanpassad. Laserade hus smälter väl in i den skandinaviska naturen och passar bra på såväl traditionell som helt modern arkitektur.


TerraslasyrDemidekk Terraslasyr

Demidekk Terrasslasyr har lång hållbarhet och många kulörmöjligheter. Terrasslasyren skall tränga in i träet och inte bilda film. Undvik applicering i direkt soljus, vid fuktigt väder och vid låg temperatur (min 10 grader). Låg temperatur och hög luftfuktighet kan förlänga torktiden betydligt. Kom ihåg att det under våren och hösten ofta kan vara lägre nattemperaturer med dagg. Lasyren måste vara torr innan den utsätts för fukt. Kontrollera att det inte är risk för regn det första dygnet efter applicering.


Täcklasyr ClassicDemidekk Classic Täcklasyr

Demidekk Classic Täcklasyr är den äldsta produkten i Demidekk-serien, lanserad redan 1972 och var den första täcklasyren på marknaden. Det är en välpigmenterad täcklasyr för utomhusbruk, baserad på den klassiska Demidekk-teknologin: En blandning mellan alkydolja och akryl. Den ger ett tydligt täcklaserande utseende som lyfter fram träets struktur samtidigt som ytan får ett suveränt skydd mot solljusets nedbrytande verkan. Jämfört med andra täcklasyrer håller Demidekk Täcklasyr ofta upp till dubbelt så lång tid. Huset ser nymålat ut under längre tid. Demidekk Täcklasyr är valet för dig som önskar det klassiska täcklaserande utseendet.


Demidekk OptimalDemidekk Optimal

Demidekk Optimal var en täcklasyr för utomhus bruk, baserad på AMA-teknologi. Denna storsäljare har utgått och finns ej mer, vill ni ha en motsvarande täcklasyr idag så är Classic alternativet ur Demidekk-serien. Kombinationen av högkvalitativa bindemedel och högt pigmentinnehåll som skyddar träet mot solljusets nedbrytning, ger en mycket bra väderbeständighet. Används i system med Visir Oljegrundning. 


Har du ytterligare funderingar eller frågor kring Demidekk produkterna så är ni välkomna att kontakta oss på info@lovelyhome.se så skall vi försöka reda ut dessa.