Lexington

Låt dig inspireras av tapeter från Lexington

Lyxigt, klassisk och tidlöst. Det är så vi beskriver tapeterna från det välkända, svenska och populära varumärket Lexington. Dessa stilsäkra tapeter gör sig lika bra i innerstadens moderna nybyggen som i kustens charmiga sommarbostäder. Låt dig inspireras av 27 tapeter från Lexington.

Kort om Lexington

Varumärket Lexington producerar varma och avslappnade tapetmönster i naturnära toner. Dessa stilsäkra tapeter är lika aktuella i det nedtonade och harmoniska sommarhuset vid havet, som i den moderna lägenheten mitt inne i storstadens centrum.

Förutom tapeter producerar Lexington även inredning, textilier och kläder - perfekta att matcha ihop. Låt oss slå ett slag för klassisk design som aldrig går ur tiden. Det är Lexington ett utmärkt exempel på. 

Är du redo att inspireras av ett helt gäng vackra tapeter? För nu kör vi!

Klassiska ränder

Den klassiska tapeten DAN är lite av Lexingtons identitet. Med inspiration från det sena 1800-talet ger dessa tapeter dina väggar ett utseende som kommer hålla år efter år. Här i fyra harmoniska färger.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Ränder från skjortan

Tapeten LOUISA har fått sin design med inspiration från den klassiska arbetsskjortan. Tapeten har en tygliknande struktur vilket bidrar till att ge rummet en varm och behaglig känsla. Här i fyra lugna färger.

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Med inspiration från kusten

HERMAN är en tapet med ett musselskalsliknande mönster hämtat direkt från kustens varma stränder. Perfekt för både kontor, matsal och sovrum. Nedan i fyra naturnära toner.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Tidlösa medaljonger

Denna tidlösa tapet kommer aldrig att gå ur tiden. HARRIET från Lexington har ett stort medaljongmönster som vi återigen ser i de karaktäristiska färgerna. 

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

Tapet med budskap

Tapeten ARTHUR är full av små bokstäver i gammaldags skrivstil. Dessutom gömmer det sig ett och annat budskap bland bokstäverna, kan du hitta dem? Nedan ser vi två dova nyanser.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Enfärgade komplement

Om du är ute efter en tapet som passar perfekt till någon av de tapeter som vi redan nämnt ovan, är EDITH det perfekta alternativet. Denna enfärgade tapet kommer i tre nyanser:

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Matcha med sovrummet

Kanske visste du redan att Lexington även tillverkar kvalitativa sängkläder? Tapeten STEPHEN har faktiskt inspirerats av deras egna bäddset och är därför ett perfekt komplement till det stilfulla sovrummet. Här i fyra färger.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Stilsäkra blommor

EMILY är en av Lexingtons mer mönstrade tapeter. Dessa slingrande träd, vackra fåglar och stilsäkra blommor kommer i två olika nyanser

 

Handla här.

 

Handla här.

 

Avslutningsvis

Där har du det - ett helt gäng av vackra tapeter från det stilsäkra varumärket Lexington. Visst vet du om att du kan spana in hela vårat sortiment av deras tapetklassiker? Gör det här. 

Om du har några frågor eller funderingar kring tapetsering kan du med fördel höra av dig av dig till oss på Lovelyhome. Vi har lång erfarenhet och kunskap kring hur du skapar de bästa tapetseringsresultaten.