Filtrera efter
Pris
899 kr1.690 kr

Lexington tapeter

Tapeter från Lexington 

Om du önskar ett klassiskt och tidlöst utseende i hemmet, rekommenderar vi dig att kika in tapeterna från Lexington. Bland dessa hittar du nämligen nedtonade och harmoniska färgsättningar som går i toner av blått, krämvitt, beigt och grönt. 

De klassiska färgerna ackompanjeras också av lika klassiska mönster – rutigt, randigt och blommigt. Tankarna vandrar direkt till pampiga strandvillor längs New Englands stillsamma kust.

Utöver de traditionella mönstren hittar du också tapeter som pryds av stående musselskal, kartor, boksidor och slingrande träd som är bebodda av fåglar. Perfekt för både äldre och modernare hus.

Utforska vårt stora utbud av tapeter från Lexington och fynda till rabatterade priser - självklart med fri och snabb leverans inom hela Sverige.

Upplev den tidlösa New England-stilen

Tapeterna från Lexington är inspirerade av den tidlösa New England-stilen. Bland inspirationskällorna återfinns bland annat blårandiga arbetsskjortor, solblekt trä, vidsträckta sandstränder och naturmaterial som läder och linne.

Med tapeter från Lexington kan du också uppleva den tidlösa och avkopplande New England-stilen. Varför inte pryda väggarna med randiga tapeter i varma och naturnära färger som blått, beigt och grönt?

Den tygliknande strukturen bidrar till att skapa en levande känsla och du kan verkligen se varifrån inspiration härstammar ifrån – den klassiska arbetsskjortan. 

Utöver randiga tapeter hittar du en mängd andra tidlösa mönster och färgsättningar som garanterat ingjuter lugn och harmoni i ditt hem.