Välja tapeter

5 tips när du ska välja tapeter

Att välja tapeter kan vara väldigt svårt, inte minst när du kan söka bland alla tapeter på nätet! Det oändliga utbudet av färger, mönster och designer är enormt och det kan kännas omöjligt att välja. Det är därför som vi i den här artikeln delar med oss av våra fem bästa tips för hur du hittar dina tapeter på nätet.

5 snabba tips när du handlar tapeter på nätet

Just när du tror att du har hittat rätt tapet så hittar du en ny som du faller för precis lika mycket. Det är enkelt att fastna i timtal av att drömma sig bort i alla vackra tapeter på nätet. 

Så hur gör man då för att faktiskt bestämma sig? Målet är ju att du ska vara precis lika förälskad i dina tapeter om väldigt många år som när du först hittade dem. För att lyckas med just detta vill vi passa på att dela med oss av fem tips som du kan ta med dig när du scrollar bland alla tapeter på nätet:

- Spara tapeterna i en mapp - Om du faller för många olika alternativ kan du spara ner dem i en mapp. Länka till sidan där du först hittade dem så att du kan titta på dem i efterhand. Sedan jämför du alternativen mot varandra. Sov även på saken - det brukar göra underverk!


- Beställ hem tapetprov - Om du ändå inte kan bestämma dig för vilken av alla tapeter som känns rätt är det dags att beställa hem ett tapetprov. Hur ser de ut i dagsljus och matchar färgerna resten av hemmet?


- Sök på tapeterna i sociala medier - Ett varmt tips är såklart att kika på hur andra har använt olika tapeter. På vår Instagram hittar du massa inspirerande bilder på tapeter ur vårt sortiment. 

- Fokusera på färgtoner - Oavsett hur mycket eller lite mönster du vill ha i din tapet är färgtonerna det som ofta avgör hur du kommer trivas med tapeten. Så länge tapetens färger stämmer överens med hemmets helhet skapas en trevlig harmoni och röd tråd som blir väldigt enkel att tycka om.


- Våga! - Som ett sista tips vill vi bara nå ut till dig som fortfarande tvekar. Kom ihåg att en tapet endast är en tapet - det är inget som varar för evigt hur som helst.

Avslutningsvis

Där har du det - våra absolut bästa tips för hur du hittar den perfekta tapeten på nätet till ditt hem! Hos oss på Lovelyhome hittar du dessutom ett av nätets största tapetsortiment till förmånliga priser.

Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka i soffan och njuta av att kunna scrolla bland alla våra tapeter på nätet. Tapeterna har du sedan i handen inom bara ett par dagar.

Om du har några frågor eller funderingar kring tapetsering kan du med fördel vända dig till oss på Lovelyhome. Vi har lång kunskap och erfarenhet kring hur du skapar de bästa tapetseringsresultaten.