Färg & Tapeter Online

Fasadfärg utomhus bästa pris

Hitta rätt utomhusfärg

Fasadfärgens primära uppgift är att skydda din fasad, välj därför målarfärg som ger dig det bästa möjliga skyddet. Vi vågar att sticka ut hakan och påstå att en dyrare målarfärg är mycket billigare i längden än en billig lågprisfärg. Det är därför vi har valt att ha endast fasadfärg av den bästa kvalitén i shopen, för din trygghet.

Alla behandlingar för altan och trall

Välj rätt behandling för din altan

Det finns idag en uppsjö av olika behandlingar för trallgolv. Det viktiga är att man ger trallen en vattenavstötande yta för att förhindra sprickbildning och påväxt. Kvallité kostar mer men det brukar i regel ge ett mer långvarigt skydd. Så oavset om du väljer olja, lasyr, kisel eller såpa till din altan så välj en produkt som är bra.


FRI FRAKT ÖVER 500:- SNABBA LEVERANSER


Demidekk Ultimate till lägst pris just nu!

Priserna på all färg har gått upp kraftigt dom senaste åren på grund av flertal olika händelser i världen. Hos oss så kan du alltid handla all Demidekk-färg till bästa möjliga pris.

Demidekk Terrassfix 4 liter
Demidekk Terrassfix 4 literTerrassrengöring 3i1
350 kr
One Coat Water Seal 5L
545 kr
Gysingesåpa 5 liter
549 kr

Littlephant

Camilla Lundsten är skaparen bakom designstudion Littlephant. Med sitt Skandinaviska arv har dom tagit fram tapetmönster med nordisk färgsättning som passar bra till både stor och liten.

Studio Lisa Bengtsson

Lisa Bengtsson är en färgstark svensk formgivare som med sina kulörta karaktäristiska mönster har skapat sig ett helt unikt uttryckssätt du inte hittar någon annanstans.

Hitta färg & tapeter online

Det har aldrig varit enklare att handla färg och tapeter online än hos oss på Lovelyhome. I vårt sortiment hittar du bland annat den populära inomhusfärgen Jotun Lady som passar till alla rum och inredningsstilar. Välj mellan hundratals olika kulörer och olika slutresultat såsom matt, supermatt eller silkesmatt finish. Självklart hittar du även andra typer av färger som Lady Minerals populära kalkfärg, kakelfärg och utomhusfärg bland mycket mer. Bland vårt sortiment av tapeter så hittar det senaste inom tapetmode som passar i alla typer av rum. Förutom ett brett sortiment av vanliga tapeter i olika färger och mönster så hittar du även ett stort utbud av barntapeter och exklusiva tapeter. Oavsett ifall du letar efter färg eller tapeter så har samtliga av våra produkter en sak gemensamt: de håller en hög kvalitet. Vi satsar enbart på högkvalitativa produkter från noggrant utvalda leverantörer som vi har ett nära samarbete med. Vi jobbar bland annat med välkända varumärken som Decorama, Demidekk, Midbec, Borosan, Jotun, Decor Maison, Jape, Hernia, Tjäralin, Boråstapeter, Tapet Terminalen, Eco, Hagmans och Sandberg bland många fler. Andra fördelar med att handla hos oss på Lovelyhome är att vi erbjuder säkra betalningslösningar och kan tillhandahålla snabba leveranser inom hela Sverige tack vare vårt stora lager och vår närhet till leverantörerna. Handlar du dessutom för över 300 kronor så bjuder vi på frakten. Vår passion för högkvalitativ färg och tapeter speglar sig verkligen i vårt ständigt uppdaterade utbud, med de senaste trenderna och kollektioner från ledande tillverkare, samt våra snabba leveranser och kundbemötande. Klicka dig enkelt runt bland våra olika kategorier och hitta de trender, färger och tapeter som passar just din stil!