Lady snickerifärg

Lady snickerifärg - när det är dags att fräscha upp

När det är dags att fräscha upp hemmets snickerier kan du med gott mod använda dig av Lady snickerifärg. I den här artikeln kan du läsa mer om vad en snickerifärg är för något, och så guidar vi dig till rätt färg med hjälp av Lady snickerifärg.

Vad är en snickerifärg?

När hemmets snickerier börjar se slitna ut är det dags att ge dem lite kärlek. Det kan exempelvis vara så att färgen börjat flagna på skåpluckor, fönster, dörrar, lister, karmar, socklar och även möbler. Helt enkelt snickerier av alla dess slag! Ofta beror färgskavet på ett helt vanligt slitage och är därför väldigt svårt att undvika.

Som tur är så är det istället väldigt enkelt att åtgärda. Allt du behöver är en pensel eller roller, fint slippapper och en slipkloss, och självklart även en riktigt bra snickerifärg. Läs exempelvis våra tidigare artiklar om hur du målar möbler, lister, trapp och fönster.

Med det sagt har du vid det här laget kanske redan förstått att en snickerifärg helt enkelt är den färgen som är bäst anpassad till hemmets snickerier. Den står exempelvis emot slitage, nötning och fläckar bättre än andra färger.

Lady snickerifärg - så väljer du rätt

Utbudet av snickerifärger är stort, och att hitta rätt färg med rätt egenskaper är inte alltid helt enkelt. Dels ska färgen stämma överens med dina önskemål och förväntningar, och sen ska den även passa bra för den yta som du planerar att måla. Du kan dessutom välja bland flera olika utföranden, exempelvis hur matt eller hur mycket glans du vill ha i färgen, eller om den ska vara oljeburen, vattenburen eller lacknaftaburen.

Vi tycker det är en självklarhet att du ska kunna ställa höga krav på din målarfärg, den ska nå upp till dina förväntningar och ha de egenskaper som krävs för just ditt ändamål. För att det ska bli enklare för dig att välja rätt presenterar vi nedan tre olika Lady snickerifärger! 

Classic 40 - Denna halvblanka snickeri- och lackfärgen är perfekt för dörrar, fönster, foder och andra snickerier i hemmet. Lady Classic 40 är lacknaftaburen alkydoljefärg vilket ger en mycket slitstark och hård yta. Under torktiden avger färgen en kraftigare doft än den vattenburna alkydoljefärgen Lady Supreme Finish.

Supreme Finish - Färgens suveräna utflytning ger en jämn, vacker och slitstark yta på dina snickerier. Tack vare att färgen är en vattenburen oljefärg avger den endast en mycket svag doft under torktiden. 

Snickerifärg - Lady snickerifärg, en vattenburen och modern snickerifärg som torkar snabbt. Torktiden gör det faktiskt möjligt att måla två strykningar på en dag! Välj mellan silkesmatt eller halvblank yta, något som gör sig extra bra på stora ytor som paneltak och panelväggar. 

Där har du det! Tre olika Lady snickerifärger!

Har du frågor eller funderingar på hur du ska gå till väga för att på bästa sätt lyckas med din målning? Då kan du med fördel höra av dig till oss på Lovely Home. Vi har lång erfarenhet och mycket kunskap om hur du skapar de bästa resultaten med