Ferm Living

Ferm Living tapeter

Letar du efter tapeter från populära Ferm Living? Hos oss på Lovelyhome hittar du ett komplett utbud av Ferm Living tapeter till konkurrenskraftiga priser. Självklart med snabba och fraktfria leveranser inom hela Sverige!

Ferm Living är ett danskt varumärke som grundades 2005. Det var dock inte förens året efter som de gav ut sin första tapetkollektion, vilken snabbt blev populär i Sverige och övriga norden. En stor anledning till att Ferm Living tapeter nått så stor framgång är att de har en typisk skandinavisk design med retroinslag.

De vackra tapeterna finns i en mängd olika färger och mönster som kan användas i alla typer av rum. Färgerna går för det mesta åt pastell hållet och bland mönstren återfinns bland annat moln, blommor, ugglor, stjärnor, ränder, rutor och andra geometriska former.

Ferm Living har även en väldigt populär barnkollektion som innehåller barntapeter med bilar och robotar bland många andra lekfulla mönster. Kort och gott allt du kan tänkas behöva för hemmets alla rum!