Decorama

Letar du efter Decorama tapeter från Engblad & Co? Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Lovelyhome hittar du ett brett sortiment av tapeter från den populära kollektionen Decorama, vilket gör att du enkelt kan hitta något som passar för just ditt hem. 

Decorama tapetkollektion 

Det som kännetecknar Decoramas tapetkollektion är deras charmerande blomstermönster, tegelmotiv, samt känslan av stilsäker retro. Kort och gott en bred kollektion som både känns modern och retro på samma gång.

Något som också är synonymt med Decoramas tapetkollektion är deras varma och ljusa färger som har inslag av både pärlemor-skimmer och mjuka toner. Tack vare detta skapar tapeterna en levande känsla i vilket rum som helst.

Decorama EasyUp 

Inte nog med att Decoramas tapeter är otroligt vackra så är de även så kallade EasyUp tapeter. Vilket betyder att de är väldigt enkla att montera på väggen. 

Med EasyUp tapeter så limmar du direkt på väggen och fäster sedan enkelt tapeterna kant i kant. Detta medför också att du får väldigt snygga och näst intill osynliga skarvar.

Brett sortiment & bra priser 

Välkommen att utforska Decoramas tapetkollektion här hos oss på Lovelyhome. Vi erbjuder ett brett sortiment och bra priser. Just nu kan du exempelvis fynda tapeter med upp till 25 procent rabatt. 

Självklart erbjuder vi även frakt inom hela Sverige. Vanligtvis tar det inte längre än 1-4 arbetsdagar innan du har din nya tapet hemma.