Decorama

Decorama tapeter

Letar du efter Decorama tapeter från Engblad & Co? Som officiell återförsäljare erbjuder vi på Lovelyhome ett komplett utbud av den populära tapetkollektionen Decorama. 

Vad som kännetecknar denna kollektion är de charmiga blomstermönstren, tegelmotiven, samt känslan av stilsäker retro. Något annat som är synonymt för denna kollektionen är de varma och ljusa färgerna som ofta har inslag av pärlemor-skimmer. 

Sammanfattningsvis är det en bred kollektion som uppfattas modern och retro på samma gång. De varma nyanserna och inslagen av pärlemor gör att dessa tapeter skapar en levande känsla i vilken rum som helst. 

Decorama EasyUp 

Inte nog med att Decoramas tapeter är otroligt vackra så är de av modellen EasyUp, vilket betyder att de enkelt kan monteras på väggen. Limma direkt på väggen och fäst sedan tapeterna kant i kant. Resultatet? Ett snyggt och skarvlöst utseende.

Som du märker finns det många fördelar med Decorama tapeterna. Utforska vårt kompletta utbud och handla snabbt och smidigt online. Har du tur kan du dessutom hitta produkter som är rabatterade med upp till 25%. Därefter tar det inte mer än 1-4 arbetsdagar innan du har din nya tapet hemma.