Tapeter med kakelmönster

43 tapeter med kakelmönster

Kakel kan användas för att ge ett såväl exklusivt som harmoniskt utseende. Troligtvis är det också därför som vi sett detta fantastiska material flytta in i allt fler hem på senaste år. Ifall du önskar samma utseende till en betydligt billigare peng, kan du med fördel pryda ditt hem i tapeter med kakelmönster!

 

Kakelliknande tapeter från Lovelyhome

Hos oss på Lovelyhome hittar du ett brett tapetsortiment innehållandes tusentals produkter. Bland dessa hittar du såklart tapeter med kakelmönster. Nedan har vi samlat några av våra personliga favoriter som faller under denna kategori:

 

Snedställda kvadrater

Från svenska Tapetterminalen kommer detta vackra mönster som består av snedställda kvadrater med ett matt utseende. Tack vare detta får tapeten ett kakelliknande mönster som lämpar sig utmärkt att använda i såväl köket som vardagsrummet. Välj mellan tre olika färgsättningar:

 

 

Handla här.

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Ljusa kakelplattor 

På denna tapet återfinns kvadratiska kakelplattor som har vackra naturliga slitningar i hörnen. De har också vissa sprickbildningar, vilket ger dem en minst sagt levande känsla. Välj mellan två ljusa nyanser:

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Kakel i fiskbensmönster

Från tapettillverkaren Engblad & Co kommer detta karaktäristiska mönster som består av ett fiskbensmönster med en melerad och betongliknande bakgrund. Tapeten pryds också av diskret krackelering. Sammantaget medför detta att tankarna förs till kakel.

 

 

Handla här.

 

Naturligt slitna kakelplattor

Även denna tapet kommer från ovan nämnda Engblad & Co. Den pryds av små fyrkantiga block i olika storlekar, vilka liknar kakelplattor. Den ruggiga ytan ger ett karaktäristiskt utseende och känslan av att ”kakelplattorna” legat ute och därigenom fått sina vackra, naturliga slitnigningar. Välj mellan fyra olika färger:

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Exklusivt kakel från Versace

Från det exklusiva varumärket Versace kommer dessa eleganta tapeter som pryds av ett tegel-/kakelliknande mönster. Självfallet hittar du också den karaktäristiska Versacelogotypen inarbetad i mönstret. Välj mellan sex olika färgsättningar:

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Havsinspirerade kakelplattor

Från den svenska tapettillverkaren Midbec kommer denna harmoniska tapet som inspirerats av havet och lugnet på västkusten. På tapeten hittar du rutor (vilka påminner om kakel) som pryds av olika mönster. Välj mellan tre olika färgsättningar:

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Harmoniskt kakel i bred färgskala

Boråstapeter har i sin kollektion ”Soft Feelings” samlat harmoniska tapeter som passar i hemmets alla rum. Till dessa hör denna vackra tapet som pryds av mönstrade rutor som påminner om kakel. Välj mellan fem olika färgsättningar:

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Små kakelliknande kvadrater

Från tidigare nämnda Midbec kommer denna tapet som pryds av små kvadrater som påminner om kakel. Använd tapeten för att skapa ett unikt utseende i hemmets alla rum. Välj mellan två olika färger:

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Skimrande kakel från Tapetterminalen

I kollektionen ”Natural FX” har Tapetterminalen samlat en mängd spännande mönster. Bland annat finner du detta mönster som har väldigt små kakelliknande kvadrater i olika färger. En känsla som förstärks i och med att vissa kvadrater har en skimrande effekt. Välj mellan hela åtta olika färgsättningar:

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Marockanskt kakel i glada färger

Även denna tapet kommer från svenska Tapetterminalen. Dock från deras kollektion ”Trinidad” som består av livfulla mönster som inspirerats av diverse tropiska miljöer.Just denna pryds av ett karaktäristiskt blommönster som för tankarna till marockanskt kakel. Välj mellan fyra olika färgsättningar:

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Ännu mer Marockanskt 

Från populära Midbec kommer denna härliga tapet som även den har inspirerats av Marocko och deras karaktäristiska kakel. Placera den i vardagsrummet för att liva upp stämningen och skapa ett livligt intryck. Välj mellan två olika färger:

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

Kakelplattor med karaktär 

Sist, men absolut inte minst, tänkte vi dela med oss av denna unika tapet från Tapetterminalen. Tapeten pryds av vackra kakelplattor i olika storlekar. Kakelplattorna är också försedda med naturliga sprickor, vilka ger dem ett levande utseende. Välj mellan tre olika färger:

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

 

 

Handla här.

Där har du det – en hel uppsjö av tapeter med kakelmönster. Vi hoppas att du hittar ett alternativ som passar just dig, din stil och ditt hem. Glöm inte att utforska vårt fullständiga tapetutbud för att hitta fler kakelliknande tapeter.